free page hit counter
17.6 C
Αθήνα
26 Απριλίου, 2024
Abola.gr
A' ΑΘΗΝΩΝΑ' ΕΠΣΑ - 1ΟΣ ΟΜΙΛΟΣΕΠΣ ΑΘΗΝΩΝ

ΧΑΡΑΥΓΙΑΚΟΣ-ΗΡΑΚΛΕΙΟ: Αναλλοίωτη η κορυφή (φώτο)

Μπορεί ο Χαραυγιακός να αναζήτησε περισσότερο τη νίκη, όμως έμεινε στο 0-0 και στο -2 από τον αντίπαλο που αντιμετώπισε πριν από λίγες ώρες στο γήπεδό του. Δεν πήρε ρίσκα το Ηράκλειο, παρ’όλα αυτά παραλίγο να κερδίσει το ματς στο τέλος.

Το ντέρμπι της ημέρας ήταν αυτό ανάμεσα στο Χαραυγιακό και το Ηράκλειο, αφού η ομάδα των βορείων προαστίων ήταν στην πρώτη θέση και οι γηπεδούχοι ακολουθούσαν σε απόσταση βολής (-2). Τελικά η διαφορά στην κορυφή έμεινε αναλλοίωτη αφού το ματς ολοκληρώθηκε στο 0-0, αν και οι δύο ομάδες ήταν οι κερδισμένες της αγωνιστικής, αφού τόσο η Αγία Παρασκευή έμεινε στο 1-1 στην έδρα της με τον Αθηναϊκό, ενώ ο Άρης Πετρούπολης υπέστη οδυνηρή ήττα στα Βριλήσσια από τον Κένταυρο με 2-1.
Όσον αφορά το πρώτο ημίχρονο, αυτό κύλησε με ελάχιστες συγκινήσεις μπροστά από τις δύο εστίες, με το Χαραυγιακό πάντως να είναι πιο δραστήριος και να έχει την κατοχή μπάλας. Στα μείον για τους φιλοξενουμένους η απροσδόκητη αλλαγή του Αντωνόπουλου λόγω τραυματισμού μόλις στο 12’, όπου και σίγουρα στερήθηκαν ένα δυνατό όπλο στην επιθετική τους γραμμή.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι γηπεδούχοι μπήκαν πιο δυνατά και ειδικά από το διάστημα από το 55’-75’ ήταν εμφανώς καλύτεροι δημιουργώντας φάσεις μπροστά από την εστία του Μολφέση, αλλά οι παίκτες του Ανδρέα Μαντζούνη τα χαλούσαν στην τελική προσπάθεια. Επίσης, ο έμπειρος τερματοφύλακας των φιλοξενούμενων δήλωσε το παρών όποτε χρειάστηκε με κορυφαία στιγμή την απόκρουση που έκανε στο σουτ που επιχειρήθηκε εκτός περιοχής από τον Πλούμη στο 69’.

Ήρθε όμως η φάση του 77’ να αλλάξει τις ισορροπίες, αφού ο Σπανός αντίκρισε τη δεύτερη κίτρινη κάρτα του Κατοίκου με συνέπεια να αποβληθεί. Από εκείνο το σημείο οι φιλοξενούμενοι έγιναν πιο επικίνδυνοι και σε δύο περιπτώσεις θα μπορούσαν να είχαν πετύχει το γκολ το οποίο και θα τους χάριζε τη νίκη, όμως ο Βακερλής τη μία φορά, και την άλλη η αστοχία στέρησε τη δυνατότητα στο συγκρότημα του Πάρη Βάλβη να σκοράρει και να πανηγυρίσει ένα σπουδαίο τρίποντο.
Έτσι η λευκή ισοπαλία ήταν το τελικό αποτέλεσμα στο ματς με τις δύο ομάδες να αφήνουν ακόμα ανοιχτούς λογαριασμούς για τη συνέχεια!
Όμορφη ατμόσφαιρα στο γήπεδο, περίπου 400 φίλαθλοι βρέθηκαν στις εξέδρες με τους οπαδούς των γηπεδούχων να είναι πιο εκδηλωτικοί.
Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Κατοίκος (Σαμοΐλης, Ζήρδας)
ΧΑΡΑΥΓΙΑΚΟΣ (Ανδρέας Μαντζούνης): Βακερλής Ε., Τσέκος, Παρασκευόπουλος (69′ Τσαραούσης), Μαραγκουδάκης, Αναστασόπουλος, Γιαννόπουλος, Κασσιανός, Κούτρας (71′ Kούντου), Πλούμης (80′ Σακελλαρίου), Σπανός, Οκσίσογλου.
ΗΡΑΚΛΕΙΟ (Πάρης Βάλβης): Μολφέσης, Καρώνης, Κατσούλης, Ζίζηλας, Λιαπίδης, Τούμπας (90′ Χατζηγιαννακός), Γεωργίου, Χρήστου, Τζώρτζης (69′ Σπυριδάκης), Γεωργουδάκης, Αντωνόπουλος (12′ Μυλέρος-71′ Mέρτκολα)

Related posts

Καθάρισε στο ντέρμπι ο Άρης Καλαμακίου (0-2)

Abola Team

Κωνσταντόπουλος αντί Αρζένη στον Αθηναϊκό

abola10

Ο Δημ. Κωνσταντόπουλος στην τεχνική ηγεσία της Αγίας Παρασκευής

Abola Team 2