free page hit counter
17.6 C
Αθήνα
27 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Β' ΑΘΗΝΩΝΕΠΣ ΑΘΗΝΩΝ

Πήρε το ντέρμπι ο ΑΟ Ιλίου

Ο ΑΟ Ιλίου πήρε το ντέρμπι κόντρα στην Κοψαχείλα, επικρατώντας με 3 – 2 και πλέον συνεχίζει με μεγαλύτερη σιγουριά, μιας και βρίσκεται στο +6 από την Ελπίδα, στο +7 από την Κοψαχείλα και στο +8 από τον Αστέρα Ζωγράφου.
Το παιχνίδι είχε εξαιρετικό ρυθμό από το πρώτο λεπτό, με τις δύο ομάδες να χάνουν αρκετές ευκαιρίες. Τελικά εκείνος που έστειλε πρώτος την μπάλα στα δίχτυα ήταν ο Ράπτης στο 30’ με σουτ. Στο 36’ ο Ράπτης σημείωσε και το δεύτερο τέρμα, όταν σε ομαδική επιθετική προσπάθεια, ο Τζανετόπουλος έκανε το σουτ και ο Τεκίδης απέκρουσε, με τον Ράπτη που ακολουθούσε την φάση να γράφει το 2 – 0. Μάλιστα, ο ΑΟ έφτασε στην επίτευξη τρίτου τέρματος πριν το τέλος του ημιχρόνου, με τον Ευαγγέλου να πιάνει το δυνατό σουτ στο 39’ και να στέλνει την μπάλα να αναπαυθεί στην εστία του αντίπαλου γκολκίπερ. Στο β’ μέρος οι φιλοξενούμενοι μπήκαν πιο δυνατά στο ματς και στο 55’ μείωσαν σε 3 – 1 με τον Τσαλίκη. Οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να μειώσουν και άλλο το σκορ, όμως τελικά το κατάφεραν αργά, καθώς ο Τσαλίκης βρήκε για δεύτερη φορά τον δρόμο για τα δίχτυα στο 92ο λεπτό.
Με τη νίκη αυτή ΑΟ Ιλίου έμεινε στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα με 31 βαθμούς, ενώ η Κοψαχείλα έμεινε με 24 βαθμούς στην 3η θέση.
Διαιτητές του αγώνα ήταν οι Σφακιανάκης, Δαρσακλής και Μπιμπάκης.
ΑΟ ΙΛΙΟΥ: Σκυριανός, Μεχμέτι, Ευαγγέλου, Δαούτης, Πλάκας, Γαγάκας (47′ Γκρίφισιας), Ράπτης, Τζανετόπουλος ( 67′ Λιαρίκος), Παπαδημητρίου, Αγκαλίου (89′ Κίτσας), Νάτσης (79′ Κάσσος).
ΚΟΨΑΧΕΙΛΑ: Τεκίδης, Φόνσος, Κιρατζί, Κουρουβακάλης (54′ Γκιόλας), Τσίκος, Γιουβρής, Αγγελόπουλος. Σουλοβάρι (46′ Τζουμάκας), Γαλάνης (46′ Βε’ι’ζάι), Οντάτζης (73′ Κακιώρης), Τσιλίκης.

Related posts

Ο Άνθης στην προεδρία της Νέας Ιωνίας

Abola Team

Ο Αστέρας Εξαρχείων έκανε την ανατροπή μέσα σε τρία λεπτά (78′-81′) 2-1 το Παγκράτι

Abola Team

Πανιώνιος Καισαριανής: Ψήφος εμπιστοσύνης στο Χατζηλιά

Abola Team