free page hit counter
14.3 C
Αθήνα
26 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Γ΄ΕΘΝΙΚΗ - 5ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Στο 81′ η λύτρωση για την Άνω Μερά

Το σερί των θετικών αποτελεσμάτων είχε συνέχεια για την ομάδα της Άνω Μεράς, παίρνοντας ένα υπερπολύτιμο τρίποντο, με τη νίκη της 1-0 επί των Αγίων Αναργύρων. Έτσι η ομάδα της Μυκόνου βελτίωσε αισθητά την βαθμολογική της θέση και αντιμετωπίζει με μεγαλύτερη αισιοδοξία και λιγότερο άγχος την συνέχεια.

Δεν ισχύει βέβαια το ίδιο για τους φιλοξενούμενους που παρ’ ότι πάλεψαν και έδειχναν ότι μπορεί να πάρουν κάτι από το παιχνίδι δεν τα κατάφεραν λυγίζοντας λίγα λεπτά πριν το τέλος, παραμένοντας χαμηλά στην βαθμολογία.
Το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση μπήκε στο 81′ με κεφαλιά του Μπρένο, όταν η ομάδα του Νίκου Κωτσοβού, με σύμμαχο τον αέρα πίεζε, είχε δοκάρι στο 79′ με τον Ζυγκερίδη για να έρθει τελικά η λύτρωση λίγο αργότερα.
ΑΣ ΑΝΩ ΜΕΡΑΣ (Νίκος Κωτσοβός) Παλιούρας, Καλαγκάνης, Κωφοκώτσιος, Λένγκα, Αχείμαστος, Σούλτσε, Ντατίδης, Λεσάι (90+3 Καλαμάρης), Ζυγκερίδης, Παλαιοπάνος (72′ Μπρένο), Μεζίνι.
ΑΓΙΟΙ ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ (Δημήτρης Καλύκας): Χανιώτης, Κατσίβελας (89′ Δεγαϊτας), Βυζανιάρης, Πιπίνης, Ανδρέου, Τσερκώνης (89′ Μπαλατσούρας) , Λαθούρης (63′ Σταύρου), Μαυρομματάκης, Σεχολάρι, Καμπόσος, Λάλα.

Related posts

Στα ίσα η ματσάρα!

Κωνσταντίνος Περούλης

Επικό «διπλό» για τον Ιωνικό στη Σαλαμίνα!

Kώστας Παλαιολόγος

Πανέτοιμος ο Ιωνικός για το πρώτο ματς με Αιολικό