free page hit counter
17.6 C
Αθήνα
27 Απριλίου, 2024
Abola.gr
A' ΑΘΗΝΩΝΑ΄ ΕΠΣΑ - 2ΟΣ ΟΜΙΛΟΣΕΠΣ ΑΘΗΝΩΝ

Άμυνα… μπετόν και νίκη για τα Σούρμενα (φώτο)

Νέα νίκη σημείωσαν τα Σούρμενα τα οποία και επικράτησαν του Φωστήρα Ηλιούπολης με 2-0 και κλείνουν το 2019 με νίκη! Έβδομο ματς που κρατάει το «μηδέν» στην άμυνα ο Δικέφαλος!
Η κρισιμότερη στιγμή του αγώνα ήταν, δίχως αμφιβολία, το γεγονός πως τα Σούρμενα βρήκαν γκολ με το Χριστόπουλο στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους και πήγαν μπροστά στο σκορ στα αποδυτήρια.
Άλλωστε δεν είχαν απειλήσει σχεδόν καθόλου με την ομάδα του Γιάννη Μητρούση να έχει κλείσει έξυπνα τους διαδρόμους προς την εστία του Καυκιά.
Όμως, στο δεύτερο μέρος το τέρμα αυτό έλυσε τα πόδια των παικτών του Γιάννη Ταπρατζή και οι «μελανέρυθροι» παρουσιάστηκαν πολύ καλύτεροι δημιουργώντας πολλές φάσεις. Μία από αυτές στο 58’ κατέληξε στα δίχτυα με τον Μασάδο να χρίζεται σκόρερ και κάπου εκεί θα έλεγε κανείς ότι το ματς τελείωσε.
Μάλιστα ο Φωστέρης έχασε την ευκαιρία στο 62’ να πετύχει ένα γκολ ακόμα, όμως, το πέναλτι που εκτέλεσε κατέληξε άουτ!
Τρομερή ατμόσφαιρα γι’ακόμη μία φορά από τους φίλους των Σουρμένων.
Τέλος αξίζει να σημειωθεί πως για 649′ τα Σούρμενα δεν έχουν δεχτεί ακόμη γκολ! Η τελευταία φορά που παραβιάστηκε η εστία του Σκυριώτη ήταν στο ματς της 6ης αγωνιστικής με τη Διάνα Ηλιούπολης (2-2 στο 71’ με τον Καλλέργη).
Διαιτητές: Στάμος, Φωτόπουλος, Ίσσα
ΣΟΥΡΜΕΝΑ (Γιάννης Ταπραντζής):  Σκυριώτης, Χριστόπουλος, Μαρινάκης (64′ Γιαννόπουλος), Κουμπαρούλης, Γιαννουλάκης, Τσέργας, Φωστέρης (82′ Μακρυγιάννης), Χέλμης, Κώτση (87′ Μερετσόλιας), Μασάδο, Παπαδάκης (78′ Δουγένης)
ΦΩΣΤΗΡΑΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ (Γιάννης Μητρούσης): Καυκιάς, Καλτσής, Ασωνίτης, Τσαπικούνης, Βαμβακερής, Λιάπας, Καραγιάννης, Παπαευθυμίου (71′ Ζώης), Μίζιος (36′ Τριανταφυλλάκης – 46′ Κυριαζής), Τσαπούρας, Φατσέας

 

Related posts

Στα Βριλήσσια θα συνεχίσει και την νέα αγωνιστική χρονιά ο Μιχάλης Λυκερίδης

Τάσος Ζαφειρίου

Έμεινε ελεύθερος από τα Σούρμενα ο Χατζηπαναγιώτης

Abola Team 3

Με το “δεξί” η Άμιλλα 3-1 την ΑΕ Μεταμόρφωσης

Abola Team