free page hit counter
21 C
Αθήνα
26 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Α' ΕΠΣΑΝΑ

Α.Ο. Σαρωνικός Αναβύσσου-Δηλώσεις προπονητών: “Ικανοποιητική η μέχρι τώρα πορεία!”

Την ικανοποίηση τους εξέφρασαν για τη μέχρι τώρα πορεία του Σαρωνικού Αναβύσσου οι κύριοι Μακροδημήτρης Τ. και Σαβούρδος Θ. και την 6η θέση στο πρωτάθλημα της Α’  ΕΠΣΑΝΑ, κάνοντας δηλώσεις για το αποτέλεσμα των πρώτων 14 αγωνιστικών.

 

Δήλωσαν αναλυτικά:
” ΔΗΛΩΣΗ ΤΩΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ Τ. ΜΑΚΡΟΔΗΜΗΤΡΗ ΚΑΙ Θ. ΣΑΒΟΥΡΔΟΥ:
Με τον χθεσινό αγώνα μας με αντίπαλο τον Άρη Βούλας ολοκληρώθηκε μια σειρά δύσκολων αγώνων για την ομάδα μας. Η μέχρι τώρα συγκομιδή μας, που μας βρίσκει στην 6η θέση της βαθμολογίας, είναι αποτέλεσμα σκληρής δουλειάς και συνέπειας των ποδοσφαιριστών μας στο πλάνο που θέσαμε από την αρχή της αγωνιστικής σεζόν.
Θέλουμε να τους ευχαριστήσουμε για την μεγάλη προσπάθεια που καταβάλλουν καθώς και για την άριστη συμπεριφορά τους σε αυτές τις πρώτες 14 αγωνιστικές.
Η 6η θέση που βρισκόμαστε μας αφήνει ικανοποιημένους αν και η ομάδα θα μπορούσε βάση της εικόνας της στους αγώνες να βρίσκεται ψηλότερα στη βαθμολογία, αν δεν υπήρχαν τραυματισμοί, άτυχες στιγμές και μικρές απροσεξίες κατά τη διάρκεια των αγώνων οι οποίες μας στοίχισαν πολύτιμους βαθμούς.
Τρανό παράδειγμα ο χθεσινός αγώνας με αντίπαλο την πολύ καλή ομάδα του Άρη Βούλας, που με λίγη παραπάνω συγκέντρωση και προσοχή στα τελευταία λεπτά θα είχαμε πάρει τη νίκη που με βάση την απόδοση των δύο ομάδων στο γήπεδο, πιστεύουμε ότι δικαιούμαστε.
Κλείνοντας και ενόψει των εορτών, θα θέλαμε ως προπονητικό τιμ της ανδρικής ομάδας να ευχηθούμε καλά Χριστούγεννα και καλή Πρωτοχρονιά σε όλη την οικογένεια του Σαρωνικού, στην διοίκηση που βρίσκεται δίπλα μας, στους συναδέλφους προπονητές της Ακαδημίας, σε όλους τους αθλητές του συλλόγου από την Κ6 ως και τους Άνδρες, στους φιλάθλους της Αναβύσσου και σε όλη την ΕΠΣΑΝΑ που κρατά ζωντανό το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο στην Ανατολική Αττική. “

Related posts

ΕΠΣΑΝΑ: Η δράση στην Ανατολική Αττική

Abola Team

Επιστροφή στις νίκες για Θησέα

Nάσος Φακίδης

Η πανηγυρική SELFIE των παικτών του ΑΠΟ Νικολακάκη με τον τεχνικό Γ. Δημητρόπουλο μετά την εκτός έδρας νίκη επί του Θησέα Νέας Μάκρης

Abola Team 3