free page hit counter
27.8 C
Αθήνα
27 Ιουλίου, 2024
Abola.gr
A' ΑΘΗΝΩΝΑ΄ ΕΠΣΑ - 2ΟΣ ΟΜΙΛΟΣΕΠΣ ΑΘΗΝΩΝ

Επική ανατροπή Παπάγου!

Σε ένα ματς γκραν γκινιολ και με τον Παπάγο να κάνει… ανατροπή στην ανατροπή οι Στρατηγοί πέρασαν νικηφόρα από το Παλαιό Φάληρο επικρατώντας με 3-2.
Οι φιλοξενούμενοι αν και ήταν πίσω στο σκορ με 2-1 μέχρι το 79′ με τα δύο γκολ των Ρηγόπουλου και Ταλιούρα έφτασαν τελικά στη σπουδαία ανατροπή και κράτησαν τη νίκη μέχρι το φινάλε.
Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν πιο δυνατά στο ματς και ευτύχησαν να προηγηθούν από νωρίς με το γκολ του Φιλίππου Ταλιούρα στο 15′ με το 0-1 να είναι και σκορ ημιχρόνου και με την ομάδα του Γιάννη Ντόκου να κρατάει το προβάδισμα σχετικά εύκολα.
Στο δεύτερο ημίχρονο οι γηπεδούχοι παρουσιάστηκαν πιο ψυχωμένοι και με τα γκολ των Καλλιοντζάκη στο 57′ και Μπούση στο 61′ έφτασαν στην ανατροπή
Όμως οι φιλοξενούμενοι έβγαλαν χαρακτήρα, όλως αναφέραμε πιο πάνω και με τα τέρματά των Ρηγόπουλου και Δημήτρη Ταλιούρα κατέκτησαν μία πολύ σημαντική νίκη!
Διαιτητές: Καπίρης, Γκικόπουλος, Ρούσσος.
ΠΑΛ Φάληρο (Γιάννης Γαζής): Ζίλο, Γκιώνης, Φωτιάδης, Μπούσι, Ντζαβίδας, Μπελέρης, Διγενής (64’ Ναρλιάν), Παπαευθυμίου, Μουρτίδης, Καλλιοντζάκης, Σκόρδος (46’ Τοτάζι).
Παπάγο (Γιάννης Ντόκος): Καββαδίας, Νούτσος (46’ λτ Βαρώνος), Κορδάς, Αλεξιάδης, Λιούκας, Ταλιούρας Δ., Κολιάκος (53’ Ταλιούρας Ν), Φατούρος, Ταλιούρας Ι. (50’ Παπαναστασίου), Ρηγόπουλος (85’ Δρυμωνίτης), Ταλιούρας Φ.

Related posts

Τα Πετράλωνα 2-0 εκτός την Ηλιούπολη με δύο γκολ του Κατσιούλη

Abola Team 3

Εύκολη τριάρα ο Απόλλων!

Abola Team

Οι διαιτητές στα ματς του Σαββατοκύριακου 7/10 και 8/10 σε όλες τις κατηγορίες της ΕΠΣΑ

Abola Team 3