free page hit counter
14.3 C
Αθήνα
26 Απριλίου, 2024
Abola.gr
A' ΑΘΗΝΩΝΑ΄ ΕΠΣΑ - 2ΟΣ ΟΜΙΛΟΣΕΠΣ ΑΘΗΝΩΝ

Έλειψε το γκολ στον Παπάγο

Σε ένα ματς όπου και οι δύο ομάδες πάλεψαν για τη νίκη τελικά Θύελλα Αγίου Δημητρίου και Παπάγος παρέμειναν στο στείρο 0-0.

Αν όμως κάποιος από τους δύο άξιζε τη νίκη, αυτός ήταν ο Παπάγος που είχε περισσότερες καλές στιγμές για να ανοίξει το σκορ με κορυφαία όλων τη φάση του 88ου λεπτού, όπου ο Φίλιππος Ταλιούρας σε προφανή θέση για γκολ έστειλε την μπάλα τελικά άουτ.

Στο πρώτο ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι ήταν αυτοί που ήλεγχαν το ματς, με τους γηπεδούχους να πατάνε καλύτερα από το 50′ μέχρι το 75′ που με στημένες φάσεις απείλησαν και θα μπορούσαν σε μία εξ αυτών να είχαν ανοίξει το σκορ.

Μετά το 75′ όμως επήλθε η ισορροπία στο ματς και οι δύο ομάδες πήραν περισσότερα ρίσκα για να φτάσουν στο γκολ της νίκης, αλλά τελικά καμία δεν τα κατάφερε και το 0-0 ήταν το τελικό αποτέλεσμα.

Σε άλλες ευκαιρίες ο Ζαγαρελος στο 49’… είπε όχι στο σουτ του Φίλιππου Ταλιούρα, ενώ στο 60′ στην πρώτη μεγάλη στιγμή για τη Θύελλα, εντυπωσιακή επέμβαση στη γωνία του για τον Καββαδία που κράτησε το μηδέν.

Διαιτητές: Τσατσουλής, Λιαμπότης, Κουκόπουλος.

ΘΥΕΛΛΑ (Νίκος Παπαρούνης): Ζαγαρέλος, Ουμβέρτος (46′ Στεργιάκος), Νταλάκας, Παπανδρέου, Μπαρδώσας, Τζελέφας (68′ Μινάι), Κουκοβίνης, Νούλας (84′ Ακαρέπης), Τσιρκινίδης, Παπανικολάου, Τρυφωνίδης (89′ Χατσεπιάν).

ΠΑΠΑΓΟΣ (Γιάννης Ντόκος): Καββαδίας, Κολλιάκος (89′ Ταλιούρας Ν.), Κορδάς, Αλεξιάδης, Λιούκας, Ταλιούρας Δ., Μαράτσος (56′ Βαρώνος), Φατούρος, Ταλιούρας Ι. (53′ Παπαναστασίου), Ρηγόπουλος, Ταλιούρας Φ. (89′ Δούκας).

Related posts

Κύπελλο ΕΠΣΑ: Στους «8» ο Άρης Πετρούπολης (0-1)

Abola Team

Φιλικός Σάββατο 1/9 η ομάδα των Σουρμένων εντός έδρας με την Θύελλα Ραφήνας.

Abola Team 2

Απίστευτο: Γνωστός πρόεδρος ομάδας της Α’ ΕΠΣΑ έβαλε έξι γκολ σε αγώνα 7Χ7

Abola Team 3