free page hit counter
21 C
Αθήνα
26 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Α' ΕΠΣΠ - 2ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

60 ΧΡΟΝΙΑ ΑΕΤΟΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ

Εκδήλωση για τα “60 χρόνια” του θα πραγματοποιήσει ο Αετός Κορυδαλλού αυτή τη Δευτέρα 27/1/2020 παράλληλα με την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας με δυνατές παρουσίες από την ιστορία του Συλλόγου αλλά και πολλούς νέους αθλητές και αριστούχους μαθητές.
Διαβάστε τη σχετική ανακοίνωση:
” Η Διοίκηση του Αετού Κορυδαλλού καλεί όλους τους παλιούς παράγοντες και ποδοσφαιριστές της ομάδος να μας τιμήσουν με την παρουσία τους, στην επετειακή εκδήλωση για τα “60 ΧΡΟΝΙΑ ΑΕΤΟΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ”, που θα γίνει την Δευτέρα 27 Ιανουαρίου 2020, στις 18.30 στο “ΣΙΝΕ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ” οδός Ζάππα 4 Κορυδαλλός, όπου θα γίνει η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας, θα βραβευθούν τόσο οι αριστούχοι μαθητές όσο και οι πιο συνεπείς αθλητές αλλά και οι πρωταθλήτριες ομάδες (Κ-18, Κ – 16, Κ – 14 & Κ – 12) στα αντίστοιχα περσινά πρωταθλήματα της Ε.Π.Σ. Πειραιά και θα δοθούν πολλά δώρα στους μικρούς αθλητές της Ακαδημίας μας.
Εκεί θα είναι μια καλή ευκαιρία να συναντηθούν το παρελθόν , το παρόν και το μέλλον της ομάδος, να ξαναθυμηθούν παλιές και ωραίες ποδοσφαιρικές στιγμές και να γνωρίσουν τους παλιούς και νέους αθλητές της ομάδος. “

Related posts

Μαλαδάκης: «Η ΕΠΣΠ δεν μας σεβάστηκε!»

Kώστας Παλαιολόγος

Επέστρεψε στις νίκες ο Ήφαιστος

Kώστας Παλαιολόγος

Θύελλα Μοσχάτου-Κύπρος Κορυδαλλού 0-0

Abola Team 3