free page hit counter
17.6 C
Αθήνα
26 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Γ΄ΕΘΝΙΚΗ - 5ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Νίκη βάλσαμο για το Κερατσίνι,1-0 την Άνω Μερά

Σε ένα παιχνίδι που και οι δύο ομάδες έχουν τους ίδιους στόχους, το Κερατσίνι κατάφερε να πάρει μία πολύ σημαντική νίκη, με 1-0 επί της Άνω Μεράς στο ντεμπούτο του Βαγγέλη Σταυρακόπουλου στον πάγκο της ομάδας του Πειραιά.
Το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση προήλθε από στημένη φάση στο 34′ όταν σε φάουλ από αριστερά και ολιγωρία της άμυνας, βρήκε την ευκαιρία ο προωθημένος στόπερ της ομάδας Μάκης Αγγελάκης  να την στείλει στα δίκτυα με κοντινό πλασέ.
Νωρίτερα οι φιλοξενούμενοι είχαν οριζόντιο δοκάρι (7΄) σε σέντρα του Παλαιοπάνου από δεξιά ενώ σουτ του Λεσάϊ  στο 21΄απόκρουσε με δυσκολία ο γκολκίπερ του Κερατσινίου.
Το ξεκίνημα της επανάληψης ήταν πολύ δυνατό για την ομάδα του Ανδρέα Σκέντζου ,που έκανε ντεμπούτο στον πάγκο της Άνω Μεράς μετά την αποχώρηση του Νίκου Κωτσοβού.
Ο έμπειρος τεχνικός σίγουρα είναι προβληματισμένος από την επιθετική παρουσία της ομάδας του αφού είδε την πίεση να μην φέρνει αποτέλεσμα παρά τις ευκαιρίες που δημιούργησε αφήνοντας για μία ακόμη φορά  πολύτιμους βαθμούς σε ένα παιχνίδι που ήταν στα μέτρα της.
Από την άλλη στο δικό του ντεμπούτο ο Βαγγέλης Σταυρακόπουλος  είναι χαρούμενος για το τρίποντο που του επιτρέπει να αισιοδοξεί αλλά και να του δίνει χρόνο να περάσει στοιχεία στην ομάδα του ώστε να βελτιωθεί για την δύσκολη συνέχεια.
ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ (Βαγγέλης Σταυρακόπουλος) :Κούμπουλλα, Γκουριώτης (57′ Σφυρογιαννάκης), Μηλιώτης, Ροκάι, Αγγελάκης, Χατζησοφρωνίου, Στρίγας (85′ Ροκάι), Χαρίτος, Μπεσού, Ζάχι (54′ Καρέλης), Ντιρμίσι (85′ Νικολέτος).
ΑΝΩ ΜΕΡΑ (Ανδρέας Σκέντζος): Παλιούρας, Κωφοκώτσιος, Καλαγκάνης, Ντατίδης, Αχείμαστος, Φερέιρα, Λεσάι, Λένγκα, Παλαιοπάνος (33′ Μανωλιάς),  Νάκα (67′ Κέμπε), Sulce,

Related posts

Μουδούρογλου και Νυφαδόπουλος στον Εθνικό!

Abola Team

Το βήμα στη Γ’ Εθνική τ’αδέρφια Κουτσογκίλα

abola10

Η 6η Αγωνιστική της Γ Εθνικής σε 5ο και 6ο όμιλο

Abola Newsroom