free page hit counter
17.6 C
Αθήνα
27 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Γ΄ΕΘΝΙΚΗ - 5ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Πλούσιο θέαμα στον Άγιο Ιερόθεο, 2-2 με Μοσχάτο

Στον  Άγιο Ιερόθεο, η γηπεδούχος ομάδα μοιράστηκε βαθμούς και εντυπώσεις με το Μοσχάτο σε ένα παιχνίδι πλούσιο σε θέαμα και τέσσερα γκολ.
Οι γηπεδούχοι πήραν προβάδισμα στο σκορ στο 20′ με ένα πολύ όμορφο γκολ από τον Παρασκευά Νομικό. Η είσοδος του Νιζάμη άλλαξε την εικόνα του παιχνιδιού, στο 39΄κέρδισε πέναλτι το οποίο εκτέλεσε ψύχραιμα ο Ψυχογιός για να φέρει στα ίσια το παιχνίδι ενώ στο 54′ έδωσε την ασίστ για να πετύχει ο επιθετικός των Πειραιωτών  το 1-2 .
Τελικά ο Άγιος Ιερόθεος έκανε αυτό που του έχει γίνει συνήθεια τελευταία και αυτό είναι να ανατρέπει την εις βάρος του κατάσταση αλλά το πέτυχε κατά το ήμισυ. Στο 71′ ο Κράσι ισοφάρισε σε 2-2 – που εκμεταλλεύτηκε το τραγικό λάθος του γκλοκίπερ Γιώρα-ενώ έχασε και ευκαιρίες να πάρει και την νίκη στο τέλος.
ΑΓΙΟΣ ΙΕΡΟΘΕΟΣ (Ισίδωρος Σταυριανός): Ρουμπής, Σιμάκου, Βιδάλης, Μπατής, Μεταλινός, Μουκίδης Β., Ντάφλας, Μουκίδης Γ.(51′ Κομνηνός), Κράσι, Χατζηστάμου(64′ Τσαγιάννης), Νομικός.
ΜΟΣΧΑΤΟ  (Βασίλης Σπάθας): Γιώρας, Σταύρου(84′ Μπιλίμπασι), Γαβαλάς(29′ Νιζάμης), Μπέλτσος, Φιαμέγκος, Κορνελάτος, Ψυχογιός(71′ λ.τρ. Ζελέκου), Κατίδης, Ευθυμιάδης(80′ Φαναρίτης), Βινίσιους, Μανιδάκης.

Related posts

Τα αυριανά (4/3/20) ματς του Κυπέλλου ΕΠΣΑ

Abola Newsroom

Η Καλλιθέα διατήρησε την διαφορά ασφαλείας

Mάνος Χρυσός

Μειώνονται τα προβλήματα για τον Καλύκα

Abola Team