free page hit counter
16.2 C
Αθήνα
27 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Β΄ ΕΠΣΑ - 3ΟΣ ΟΜΙΛΟΣΒ' ΑΘΗΝΩΝΕΠΣ ΑΘΗΝΩΝ

Δάφνη Π. Φαλήρου – Άγιος Δημήτριος: Στο φύλλο αγώνα το ενδιαφέρον!

Στο στείρο 0-0 έμειναν στο ντέρμπι ανόδου του 3ου ομίλου της Β’ ΕΠΣΑ Δάφνη Παλαιού Φαλήρου και Άγιος Δημήτριος. Αυτή ήταν η δεύτερη συνεχόμενη ισοπαλία για τη Δάφνη η οποία και έπεσε από την κορυφή για πρώτη φορά φέτος.
Όσον αφορά τον αγώνα οι φιλοξενούμενοι ήταν άκρως μαχητικοί και κατάφεραν να κρατήσουν στο μηδέν τους αντιπάλους τους χωρίς όμως οι ίδιοι να πετυχαίνουν κάποιο γκολ το οποίο θα τους χάριζε μία σπουδαία νίκη.
Από την άλλη πλευρά οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα, είχαν τις στιγμές τους, όμως δεν εκμεταλλεύτηκαν κάποια από αυτές για να φτάσουν στο γκολ που τελικά θα τους έδινε τη νίκη.
“Θα βρω τα σπίτια σας και θα το μετανιώσετε”!
Από κει και πέρα όσο και να μην το θέλουμε, δεν μπορούμε να μη σταθούμε στα όσα γράφτηκαν στο φύλλο αγώνα με το διαιτητή Κωσταγιάννη να καταγγέλλει απίστευτες απειλές από το διοικητικό ηγέτη του Αγίου Δημητρίου Μανώλη Τζινευράκη.
Συγκεκριμένα, σε έλεγχο των δελτίων των ποδοσφαιριστών των δύο ομάδων πριν από την έναρξη του αγώνα ο ρέφερι διαπίστωσε ότι έξι δελτία ποδοσφαιριστών του Αγίου Δημητρίου δεν είχαν σφραγίδα καρδιολόγου ή γιατρού κάποιας άλλης ειδικότητας. Έτσι, όπως αναφέρει ο ίδιος στο φύλλο αγώνα, ενημέρωσε τον εκπρόσωπο της ομάδας του Αγίου Δημητρίου, ο οποίος με τη σειρά του ενημέρωσε τον Τζινευράκη, που μπήκε μαινόμενος στα αποδυτήρια βρίζοντας και απειλώντας τους διαιτητές πως αν δεν ξεκινούσαν τον αγώνα θα το “μετάνιωναν και πως θα βρει τα σπίτια τους και θα δουν τι θα πάθουν”, ενώ είπε “στημένους” τον παρατηρητή και τον υπερπαρατηρητή του αγώνα. Επίσης απώθησε βίαια τον πρώτο βοηθό!
Μέσα σε αυτό το κλίμα ο διαιτητής Κωσταγιάννης αποφάσισε τελικά να ξεκινήσει το παιχνίδι φοβούμενος τη σωματική ακεραιότητα του ιδίου και των συναδέλφων του.
Το λόγο πλέον έχει η πειθαρχική επιτροπή της ΕΠΣ Αθηνών.

Related posts

Αποχώρηση Μυτιληνού από τη Λαύρα Αργυρούπολης

abola10

ΚΛΗΡΩΣΗ ΤΗΣ 3ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΤΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ (14/9/2018 02:14) ΕΠΕΙΓΟΝ!

Abola Team 2

Πολυμέρης (ΓΣ Καισαριανής):”Δύσκολη αλλά δίκαιη νίκη”(vid)

abola10