free page hit counter
18.9 C
Αθήνα
26 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Γ΄ΕΘΝΙΚΗ - 5ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

“Χρυσός” βαθμός για την Καλλιθέα στην Σαντορίνη

Μετά από ένα δραματικό σε εξέλιξη παιχνίδι Πανθηραϊκός και Καλλιθέα ήρθαν ισόπαλοι με 1-1 στην Σαντορίνη.
Ο αγώνας προσέφερε αρκετές συγκινήσεις κρατώντας το “καλύτερο” για το τέλος. Οι γηπεδούχοι μπήκαν στο παιχνίδι πολύ δυνατά και πίεσαν για να πετύχουν γκολ. Οι προσπάθειές τους  απέδωσαν καρπούς στο 36΄ όταν άνοιξαν το σκορ με απευθείας εκτέλεση κόρνερ τον Λούκα.
Στην συνέχεια η ομάδα του Μανώλη Παπαματθαιάκη έκανε σωστή διαχείριση του παιχνιδιού μην επιτρέποντας στην Καλλιθέα να γίνει απειλητική για την εστία της.
Στην επανάληψη, οι φιλοξενούμενοι αφού γλύτωσαν το 2-0 στο 47΄με τον Κόντι να χάνει μεγάλη ευκαιρία, στην συνέχεια κέρδισαν μέτρα στο γήπεδο και έγιναν  πιο απειλητικοί για  την εστία του Ντούνη που ήταν όμως σε εξαιρετική ημέρα και καθάριζε τις φάσεις με αποκορύφωμα την φάση του 60΄όταν ο διαιτητής έδωσε πέναλτι σε ανατροπή του Μαρουκάκη από τον Λούκα και παράλληλα απέβαλε τον αρχηγό των “μπλε” με δεύτερη κίτρινη. Ο γκολκίπερ όμως του  Πανθηραϊκού  με εξαιρετική επέμβαση στην εκτέλεση του Στούπη κράτησε ανέπαφη την εστία του.
Παρότι με δέκα παίκτες ο Πανθηραϊκός κρατούσε τη νίκη στα χέρια του μέχρι το 90΄όταν ο διαιτητής έδωσε έμμεσο φάουλ για καθυστέρηση του Ντούνη !!! από το οποίο προήλθε η ισοφάριση για την Καλλιθέα μέσα σε έντονες διαμαρτυρίες από την μεριά των γηπεδούχων που συνεχίστηκαν και μετά το τέλος της αναμέτρησης, ενώ  η Καλλιθέα ολοκλήρωσετον αγώνα με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Κρητικού.
Το γκολ του Μπέλη- που είχε περάσε σαν αλλαγή στο παιχνίδι-, ίσως αποδειχθεί “χρυσό” για την Καλλιθέα αφού ναι μεν απέκτησε συγκάτοικο στο “ρετιρέ” αλλά αν δεν χάσει βαθμούς  μέχρι το τέλος θα κατακτήσει τον τίτλο μιας και υπερτερεί στα μεταξύ τους παιχνίδια με την Θύελλα.
Πανθηραϊκός (Παπαματθαιάκης): Ντούνης, Τσόπελας, Φουάσης, Μπιρμπίλι, Χούσα (81′ Περιάλης), Λούκα, Κόντι (62 Λαμπρόπουλος), Παπασάββας, Βαλαβανόπουλος (78′ Κορέτα), Αντωνιάδης, Ντούνιας 97′ (Γκούρα)
Καλλιθέα (Καραδήμος): Φαρμάκης, Χοτζάλι, Παπαγγελής, Καλύβας, Κρητικός, Κώστας (62′ Μπέλης), Σταύρου, Καλτσάς, Μαρουκάκης, Στούπης, Ντρούγκας (46’Λάμπη)

Related posts

Μεγάλη δημοσκόπηση από το Αμπόλα!

abola10

Τώρα live από το Abola η κοπή πίττας των Προπονητών Αθήνας

abola10

Έτοιμος ο Εθνικός… για Κηφισιά

Abola Newsroom