free page hit counter
16.1 C
Αθήνα
28 Απριλίου, 2024
Abola.gr
A' ΑΘΗΝΩΝΑ΄ ΕΠΣΑ - 2ΟΣ ΟΜΙΛΟΣΕΠΣ ΑΘΗΝΩΝ

ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗΣ: Εξαιρετικό το κλίμα στη Διάνα Ηλιούπολης

Ο νεαρός αμυντικός της Διάνα Ηλιούπολης, Δημήτρης Μπακογιάννης, έκανε έναν μίνι απολογισμό για την ομάδα του, μίλησε για τη φετινή πορεία της, τις συνθήκες δουλειάς και άλλα ενδιαφέροντα θέματα, ενώ ανέφερε και για ποιο σωματείο από τον όμιλο του έκανε εντύπωση.
Αναλυτικά 21χρονος ποδοσφαιριστής, είπε:
-Ποιος ήταν ο λόγος που επέλεξες τη Διάνα;
«Η Διάνα είναι μια ομάδα που αποπνέει υγεία, πολύ καλά οργανωμένη για επίπεδα ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου, μια ομάδα που έχει σκοπό να πρωταγωνιστήσει και πιστεύω αυτό δίνει έξτρα κίνητρο σε έναν ποδοσφαιριστή να εξελιχθεί. Αυτοί ήταν οι λόγοι που επέλεξα την Διάνα και αισθάνομαι δικαιωμένος για την απόφαση μου».
-Θεωρείς ότι πρέπει να ξεκινήσει ξανά το πρωτάθλημα;
«Την δεδομένη χρονική στιγμή κανείς δεν γνωρίζει τι πρόκειται να συμβεί με την πανδημία. Προέχει η υγεία των ανθρώπων και πιστεύω πως όσο πιο γρήγορα ξεπεραστεί τόσο πιο εφικτό είναι να συνεχιστεί το πρωτάθλημα».
-Πως είναι οι συνθήκες εργασίας στην ομάδα που ανήκεις;
«Το σημαντικότερο είναι ότι είμαστε χαρούμενοι και ευχαριστιόμαστε το ποδόσφαιρο. Το κλίμα είναι εξαιρετικό, γίνεται πολύ σωστή δουλειά απ’ όλους και είμαστε χαρούμενοι για αυτό».
-Η διοίκηση της Διάνας δείχνει ότι αλλάζει επίπεδο όσο περνούν τα χρόνια. Θέλω να μας περιγράψεις τους ανθρώπους που σας περιβάλλουν;
«Η ομάδα αποπνέει υγεία, οι άνθρωποι που την περιβάλλουν είναι πολύ έντιμοι και αυτό μας δίνει έξτρα κίνητρο για να δίνουμε το 100% των δυνατοτήτων μας».
Η πορεία σας είναι ικανοποιητική;
Ο στόχος μας ήταν η ομάδα να πρωταγωνιστήσει κοιτάζοντας παιχνίδι με παιχνίδι ξεχωριστά. Μέχρι την διακοπή του πρωταθλήματος η ομάδα είναι στην 2η θέση οπότε μέχρι στιγμής η πορεία μας μπορεί να χαρακτηριστεί ικανοποιητική»
-Ποια ομάδα σου έκανε εντύπωση;
«Το πρωτάθλημα είναι πολύ ανταγωνιστικό και σε πολύ καλό επίπεδο. Η ομάδα που μου έκανε εντύπωση είναι ο Απόλλων Χαλανδρίου για τον τρόπο με τον όποιο προσεγγίζει το ποδόσφαιρο. Έναν τρόπο που δύσκολα θα συναντήσεις στο ελληνικό ποδόσφαιρο»
-Η Διάνα μπορεί τα επόμενα χρόνια να διεκδικήσει;
«Σίγουρα μπορεί και πιστεύω θα το κάνει κιόλας, βήμα- βήμα δείχνει πως έχει όλα τα φόντα για να το πραγματοποιήσει»

Related posts

20/8 ξεκινάει προετοιμασία η ΑΕ Ιλίου που ανακοίνωσε και τα φιλικά παιχνίδια

Abola Team 3

Ευχαριστίες Ρουφ για τη φιλοξενία της Διάνας

abola10

ΙΑΣΩΝ – ΣΟΥΡΜΕΝΑ 3-2

abola10