free page hit counter
22.7 C
Αθήνα
27 Απριλίου, 2024
Abola.gr
A' ΑΘΗΝΩΝΑ΄ ΕΠΣΑ - 2ΟΣ ΟΜΙΛΟΣΑ' ΕΠΣΑ - 1ΟΣ ΟΜΙΛΟΣΒ΄ ΕΠΣΑ - 1ΟΣ ΟΜΙΛΟΣΒ΄ ΕΠΣΑ - 2ΟΣ ΟΜΙΛΟΣΒ΄ ΕΠΣΑ - 3ΟΣ ΟΜΙΛΟΣΒ' ΑΘΗΝΩΝΓ' ΑΘΗΝΩΝΕΠΣ ΑΘΗΝΩΝ

Κύριοι της ΕΠΣΑ με τους 38αρηδες τι θα γίνει;

Έχουν ιδρώσει και πολλές φορές ματώσει τις φανέλες τους στα γήπεδα και για πολλά χρόνια. Η παρουσία τους κάνει τη διαφορά στην ομάδα αφού με την εμπειρία τους και με τα… χιλιόμετρα που έχουν γράψει στα κοντέρ ξέρουν όσο λίγοι το άθλημα και αποτελούν τον ακρογωνιαίο λίθο της εκάστοτε ομάδας. Και το κυριότερο, αποτελούν τη σύνδεση με το παρελθόν και το μέλλον του συλλόγου. Η αναφορά μας γίνεται για τους έμπειρους παίκτες του αθηναϊκού ποδοσφαίρου και ειδικότερα για τους 38αρηδες. Kαι γιατί ειδικότερα σε αυτούς; Γιατί φυσικά με τον κανονισμό της ΕΠΣΑ, ο οποίος και είναι άδικος κατά την άποψή μας όπως έχουμε αναφέρει και στο παρελθόν, η πορεία των γεννηθέντων το 1982 τελειώνει άδοξα, λόγω της διακοπής του πρωταθλήματος ελέω κορωνοϊού.
Έτσι οι συγκεκριμένοι παίκτες δεν θα έχουν το αντίο που τους αρμόζει και πραγματικά είναι μεγάλο κρίμα. Επιβάλλεται να πέσει η αυλαία γι’αυτούς όπως τους αξίζει. Με ευχαριστώ και χειροκρότημα.
Ευκαιρία, λοιπόν, αν όχι να καταργηθεί εντελώς ο κανονισμός, τουλάχιστον να γίνει μια τροποποίηση και στην προκήρυξη του νέου πρωταθλήματος να επιτρέπεται να αγωνιστούν και οι παίκτες που θα κλείνουν τα 39 έτη. Νομίζουμε πως επιβάλλεται αυτό να γίνει, καθώς είναι το δίκαιο.
Μάλιστα ο γνωστός ποδοσφαιριστής της Δόξας Βύρωνος, Σάκης Καραμίντζας με θητεία και στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο, έχει ξεκινήσει μία αγνή πρωτοβουλία μαζεύοντας υπογραφές παικτών που έχουν αγγίξει το όριο ηλικίας.
Μόλις ολοκληρωθεί η διαδικασία θα στείλουν και επιστολή στην ΕΠΣΑ με τις υπογραφές τους ζητώντας να αποχαιρετήσουν την αγαπημένη τους στρογγυλή θεά με τον τρόπο που τους αρμόζει. Μέσα στα γήπεδα της Αθήνας.
Το abola.gr φυσικά και στέκεται δίπλα στο δίκαιο αίτημα των ποδοσφαιριστών!

Related posts

Στο 92′ η Νέα Σμύρνη 2-1 τα Ιλίσια 2004

Abola Team

Μεταγραφική βόμβα με Δημήτρη Παριανό ο ΑΟ Βύρωνα

Abola Team 3

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Απευθείας και οι δύο ομάδες της ΕΠΣΑ στην Γ’ Εθνική-Το ίδιο θα ισχύσει για Κερατσίνι και Οδηγήτρια

Abola Team 3