free page hit counter
21 C
Αθήνα
26 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΑΘΗΝΩΝ

Ανανέωσε με Καφτάνη ο ΑΟ Καλαμακίου

ΜΕ την ίδια επιτυχημένη συνταγή θα πορευθεί και στο νέο πρωτάθλημα ο ΑΟ Καλαμακίου, αφού για τρίτη συνεχόμενη σεζόν θα συνεχίσει στο “τιμόνι” της ομάδας ο προπονητής Απόστολος Καφτάνης και ο συνεργάτης του Γιάννης  Καραΐνδρος. Η φετινή πρόωρη λήξη των πρωταθλημάτων της ΕΠΣΑ βρήκε τον ΑΟΚ στην δεύτερη θέση του τρίτου ομίλου της Γ’ κατηγορίας, έναν μόλις βαθμό πίσω από τον πρωτοπόρο Ποσειδώνα Γλυφάδας παίρνοντας έτσι το εισιτήριο της ανόδου στην Β’ Αθήνας.
Στο χθεσινό της συμβούλιο που πραγματοποίησε η διοίκηση του συλλόγου αποφάσισε όπως προαναφέραμε την ανανέωση της συνεργασίας με τους Καφτάνη, Καραΐνδρο και θα επιδιώξει να παραμείνει το υπάρχον ρόστερ, ενώ θα γίνουν και τρεις μεταγραφές προκειμένου ο ΑΟ Καλαμακίου την καινούργια αγωνιστική χρονιά να παρουσιαστεί ανταγωνιστικός.
Ο Απόστολος Καφτάνης, μιλώντας στο abola.gr, τόνισε: “H επιλογή μας να στηριχθούμε στα δικά μας νέα παιδιά, μας δικαίωσε. Μην ξεχνάτε ότι παραλάβαμε μια ομάδα από το μηδέν και καταφέραμε φέτος παίζοντας καλό ποδόφαιρο που ήταν και ο στόχος μας, να κερδίσουμε τα 19 από τα 22 παιχνίδια που έγιναν έχοντας μία ισοπαλία και δύο ήττες σε όλο το Πρωτάθλημα. Η φετινή μας επιτυχία ανήκει στους ποδοσφαιριστές, οι οποίοι κι αποτελούν το μέλλον του συλλόγου. Την νέα περίοδο θα επιδιώξουμε να παρουσιαστούμε ανταγωνιστικοί πάντα με τους νεαρούς μας παίκτες και πιστεύω ότι με την κατάλληλη προσθήκη που θα γίνει, να τα καταφέρουμε”.
ΤΑΣΟΣ ΖΑΦΕΙΡΙΟΥ
 

 

Related posts

ΑΣΤΕΡΑΣ ΕΞΑΡΧΕΙΩΝ – ΓΣ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗΣ 3-1

abola10

Ταταύλα-Ελαφρά Ταξιαρχία 1-0

Abola Team 3

Μανωλάς: «Την Κυριακή γράφουμε ιστορία!»

Kώστας Παλαιολόγος