free page hit counter
27.8 C
Αθήνα
27 Ιουλίου, 2024
Abola.gr
A' ΑΘΗΝΩΝΑ΄ ΕΠΣΑ - 2ΟΣ ΟΜΙΛΟΣΕΠΣ ΑΘΗΝΩΝ

Όνειρα για πιο ψηλά κάνει ο Ρηγόπουλος!

Είναι ένα από τα καλά παιδιά του αθηναϊκού ποδοσφαίρου. Δεν τίθεται αμφιβολία γι’αυτό. Το κυριότερο από όλα, όμως, είναι πως θεωρείται και ένα από τους πιο ταλαντούχους μεσοεπιθετικούς.
Φέτος έκανε μία εξαιρετική χρόνια στον Παπάγο και δικαίωσε τον Γιάννη Ντόκο και τη διοίκηση της ομάδας που επέμεναν για να τον έχουν στο δυναμικό τους την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο.
Βασικός και αναντικατάστατος ήταν από τους παίκτες που έκανε τη διαφορά και ήταν μία συνεχής πηγή κινδύνων για την αντίπαλη άμυνα πετυχαίνοντας έξι γκολ και έχοντας συμμετοχή και σε αρκετά ακόμα της ομάδας του.
Χωρίς αμφιβολία βοήθησε στα μέγιστα ώστε ο Παπάγος να φτάσει στην άνετη παραμονή του στην κατηγορία.
Όμως, όλα τα ωραία κάποτε τελειώνουν έτσι και στη θητεία του 23χρονου μεσοεπιθετικού στους “Στρατηγούς” που αναμένεται να μπει ένα τέλος.
Δεν είναι ακόμα κάτι επίσημο, αλλά πολύ δύσκολα θα αλλάξει κάτι στη συνέχεια, αφού όπως προδικάζει και ο τίτλος του άρθρου μας, ο νεαρός μεσοεπιθετικός έχει όνειρα να αγωνιστεί πιο ψηλά και είναι πολύ πιθανόν αυτά να γίνουν πραγματικότητα παίρνοντας μεταγραφή σε μία ομάδα εθνικής κατηγορίας.
Δεν ήταν μια εύκολη απόφαση αυτή για το Νίκο Ρηγόπουλο αφού δέθηκε πολύ με την ομάδα, την οποία θα έχει πάντα στην καρδιά του και πάντα θα σέβεται τους ανθρώπους της.
Όταν έρθει και το αντίο και τυπικά θα προχωρήσει και ο ίδιος σε μία δημόσια δήλωση ευχαριστίας των ανθρώπων της ομάδας, αφού βέβαια τους χαιρετίσει και προσωπικά.

Related posts

Οι διαιτητές στα ματς της Τετάρτης (18/10) για το Κύπελλο ΕΠΣΑ

Abola Team 3

Στις λεπτομέρειες…

abola10

Τον Τσώνη απέκτησαν οι Τράχωνες

Abola Team 2