free page hit counter
18.9 C
Αθήνα
26 Απριλίου, 2024
Abola.gr
A' ΑΘΗΝΩΝΑ΄ ΕΠΣΑ - 2ΟΣ ΟΜΙΛΟΣΕΠΣ ΑΘΗΝΩΝ

ΣΟΥΡΜΕΝΑ: Εκλογές και νέο σάιτ

Ανακοίνωση εξέδωσαν από τα Σούρμενα η οποία και δημοσιεύεται στην επίσημη σελίδα της ομάδας στο facebook υπενθυμίζοντας στους φίλους του συλλόγου για τις εκλογές που θα διεξαχθούν την Κυριακή 7/6 και  ώρα 10:30 στα γραφεία του συλλόγου. Παράλληλα αναφέρουν πως το νέο σάιτ των μελανέρυθρων είναι έτοιμο, ενώ υπογραμμίζουν πως από τη Δευτέρα και μετά την εκλογή της νέας διοίκησης θα ξεκινήσει η ενημέρωση για τα τεκταινόμενα που αφορούν την πρώτη ομάδα και φυσικά τις ακαδημίες.
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
“Φίλες και φίλοι μην ξεχνάτε πως την Κυριακή 7/6/2020 και ώρα 10:30 στα γραφεία της ομάδας μας διεξάγεται η Γενική Συνέλευση του συλλόγου (χωρίς άλλη πρόσκληση) και στη συνέχεια οι εκλογές για την ανάδειξη εννέα τακτικών και τριών αναπληρωματικών μελών για το νέο ΔΣ, το οποίο θα έχει διετή διάρκεια. Επίσης θα διεξαχθούν εκλογές για ανάδειξη τριών τακτικών και δύο αναπληρωματικών μελών για την Εξελεγκτική Επιτροπή, επίσης διετούς θητείας.
Υπενθυμίζουμε ότι στη Γενική Συνέλευση μπορούν να πάρουν μέρος τα μέλη που είναι ταμειακώς τακτοποιημένα.

 

Έτοιμο το νέο σάιτ

 

Αξίζει να σημειωθεί πως εδώ και λίγο καιρό έχει ανέβει η νέα διαδικτυακή σελίδα του ΑΣ Σουρμένων. Έτσι, εκτός από το facebook, μπορείτε να ενημερώνεστε και από το συγκεκριμένο ιστότοπο για τις ειδήσεις της ομάδας μας, τόσο της αντρικής, όσο και των ακαδημιών.
Ας είναι καλοτάξιδο λοιπόν!
Τέλος, από τη Δευτέρα και μετά την εκλογή της νέας διοίκησης θα ξεκινήσει η ενημέρωση για τα τεκταινόμενα που αφορούν την πρώτη ομάδα (γηπεδικό, τεχνικό τιμ, ρόστερ) και φυσικά για τις ακαδημίες μας και πως θα λειτουργήσουν στη μετα-κορωνοϊό εποχή.
Ραντεβού την Κυριακή λοιπόν!”
https://www.sourmenafc.gr/

Related posts

ΕΠΣΑ: Όλα τα αποτελέσματα

Abola Team

Λύθηκε η συνεργασία του ΠΟΨ με τον Γιώργο Σπυράκη

Abola Team 3

Έριξε βόμβα με Αναστασόπουλο ο Χαραυγιακός!

Ρένος Γιαμπουράς