free page hit counter
Abola.gr
A' ΑΘΗΝΩΝΑ΄ ΕΠΣΑ - 2ΟΣ ΟΜΙΛΟΣΕΠΣ ΑΘΗΝΩΝ

Το αντίο του Γιαννακόπουλου

Ολοκληρώθηκε η τρίτη θητεία του Γιώργου Γιαννακόπουλου στη Διάνα Ηλιούπολης, όπως ανακοινώθηκε πριν από λίγο από την επίσημη σελίδα της Διάνας στο facebook.
Ακολουθούν οι αποχαιρετιστήριες δηλώσεις του 35χρονου μέσου:
«Για εμένα το κεφάλαιο ΔΙΑΝΑ ολοκληρώθηκε. Έζησα τρεις διαφορετικές, χρονικά, περιόδους στις οποίες και εγώ και η ΔΙΑΝΑ βιώσαμε πολύ έντονες στιγμές. Κάπου… στο 2010 άνοδος στην Α κατηγορία. Μετά από 7 χρόνια αλησμόνητη και ηρωική περίοδος με σωτηρία στο 90ο λεπτό μέσα στο Καματερό. Φέτος δεύτερη θέση στο κορυφαίο πρωτάθλημα της Αθήνας. Σημαντικό κομμάτι της ποδοσφαιρικής μου σταδιοδρομίας αλλά και της Διάνα. Εύχομαι σε όλους υγεία, το πιο σημαντικό θέμα στις μέρες μας και καλή ποδοσφαιρική χρονιά».

Related posts

ΕΠΣ ΑΘΗΝΩΝ ΠΑΟ ΡΟΥΦ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΔΗΛ. ΠΑΠΑΣΠΥΡΟΥ Δ 29-10-16 VIDEO

Ρένος Γιαμπουράς

ΕΠΣΑ: Τα πλήρη αποτελέσματα

Abola Team

Νέο μεταγραφικό μπαμ με Γιώργο Ζήση το Ρουφ-Η “Αούστρια” ευχαριστεί τον φυσιοθεραπευτή Πάρη Παυλόπουλο που αποχώρησε λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων

Abola Team 3