free page hit counter
14.7 C
Αθήνα
19 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
Α' ΕΠΣΠ - 1ΟΣ ΟΜΙΛΟΣΑ' ΕΠΣΠ - 2ΟΣ ΟΜΙΛΟΣΑ' ΠΕΙΡΑΙΑΒ' ΕΠΣΠ - 1ΟΣ ΟΜΙΛΟΣΒ' ΕΠΣΠ - 2ΟΣ ΟΜΙΛΟΣΒ' ΠΕΙΡΑΙΑΓ' ΠΕΙΡΑΙΑΕΠΣ ΠΕΙΡΑΙΑ

Οι ομάδες του ΣΕΦ κινητοποιούνται

Ανακοίνωση εξέδωσαν οι 11 ομάδες που προπονούνται στο γήπεδο του ΣΕΦ, όπου και αποφάσισαν ομόφωνα σε συντονισμένες κινήσεις που αφορούν τα χρόνια προβλήματα που σχετίζονται με το γήπεδο.
Πιο αναλυτικά:
“Μετά από συνάντηση των εκπροσώπων των 11 σωματείων του Δήμου Πειραιά που προπονούνται στο γήπεδο ποδοσφαίρου 11Χ11 του ΣΕΦ (ΕΘΝΙΚΟΣ ΟΦΠΦ, ΑΟ ΚΑΣΤΕΛΛΑΣ, ΔΑΟ ΑΡΓΟΝΑΥΤΗΣ,ΑΟΝΦ ΠΕΙΡΑΪΚΟΣ, ΑΟΦΝΦ ΠΑΝΦΑΛΗΡΙΚΟΣ, Α.Ε. ΧΑΤΖΗΚΥΡΙΑΚΕΙΟΥ, ΠΡΟΦΗΤΗΣ ΗΛΙΑΣ, ΑΠΟ ΦΙΛΑΘΛΟΙ, ΑΣ ΚΩΦΩΝ, Π.Σ. ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ, ΑΣΧ ΠΟΣΕΙΔΩΝ) αποφασίστηκε ΟΜΟΦΩΝΑ η αποστολή έγγραφων επιστολών προς όλους τους αρμόδιους φορείς (ΔΗΜΟ ΠΕΙΡΑΙΑ, Σ.Ε.Φ. και ΕΠΣ ΠΕΙΡΑΙΑ) σχετικά με τα φλέγοντα θέματα που σχετίζονται με τα υπάρχοντα χρόνια προβλήματα λειτουργίας του γηπέδου (φύλαξη, ασφάλεια, φωτισμός, αποδυτήρια, καθαριότητα κλπ), τα οποία αυξήθηκαν μετά και την εμφάνιση του Covid-19, ενώ επιπλέον αντιπροσωπεία εκπροσώπων των σωματείων μας θα ζητήσει άμεσα συνάντηση με τον Δήμαρχο Πειραιά καθώς και με τις διοικήσεις του ΣΕΦ και της ΕΠΣ Πειραιά, προκειμένου να τους εκθέσει και δια ζώσης αναλυτικά τα προβλήματα που αφορούν την ομαλή λειτουργία του γηπέδου ποδοσφαίρου του ΣΕΦ, την παντελή έλλειψη αγωνιστικών χώρων εντός των ορίων του Δήμου Πειραιά, καθώς και διάφορα άλλα σημαντικά θέματα σχετικά με την λειτουργία των σωματείων μας, σε μια προσπάθεια από κοινού επίλυσης των εν λόγω ζητημάτων και άπτονται με την εξακολούθηση ύπαρξης των συλλόγων μας.

Από την επιτροπή των ομάδων που προπονούνται στο γήπεδο ποδοσφαίρου του ΣΕΦ”.

Related posts

Πανεύκολα το Κερατσίνι 3-0 τον Ήφαιστο

Kώστας Παλαιολόγος

Αετός…ο Λάβδας

Κωνσταντίνος Περούλης

Ισοπαλία στο Κερατσίνι

Nάσος Φακίδης