free page hit counter
14.7 C
Αθήνα
19 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
Α' ΕΠΣΑΝΑΕΠΣΑΝΑ

Μένει στο Σαρωνικό Αναβύσσου ο Μακροδημήτρης

Για μία ακόμη σεζόν θα συνεχίσει να βρίσκεται στον πάγκο της ομάδας ο Τάκης Μακροδημήτρης. Μάλιστα από την επίσημη σελίδα του Σαρωνικού στο facebook έχουν κοινοποιήσει Δελτίο Τύπου με ενδιαφέρουσες δηλώσεις του.
Πιο αναλυτικά:
“ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΤΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΜΕ ΤΟ ΣΑΡΩΝΙΚΟ:
Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι η ομάδα του Σαρωνικού αποτελεί το «ποδοσφαιρικό μου σπίτι» τα τελευταία 3 χρόνια. Από τη στιγμή λοιπόν που και η νέα διοίκηση εξέφρασε την επιθυμία να συνεχίσω να βρίσκομαι στην ομάδα, ήταν δεδομένο ότι θα η συνεργασία μας θα συνεχιστεί. Δεν κρύβω ότι έχω δεθεί με τους ποδοσφαιριστές της ανδρικής ομάδας, με τα παιδιά της Ακαδημίας, αλλά και με τα πρόσωπα που στελεχώνουν τον σύλλογο και τους φιλάθλους της Αναβύσσου. Θέλω να τους διαβεβαιώσω ότι θα κάνω ότι μπορώ από την πλευρά μου, για να δικαιώσω την εμπιστοσύνη που δείχνουν στο πρόσωπο μου.
ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ:
Η νέα διοίκηση δείχνει με τις μέχρι τώρα κινήσεις της την πρόθεση δημιουργίας μιας πολύ δυνατής ομάδας για την νέα σεζόν. Είναι προφανές ότι οι πρώτες ενέργειες της είναι στο πλαίσιο της διατήρησης του περσινού επιτυχημένου κορμού, με τις ανανεώσεις συνεργασίας με τους παίκτες που έδειξαν ότι μπορούν να προσφέρουν στο επίπεδο της Α’ κατηγορίας. Απομένουν μια δύο περιπτώσεις ακόμα παιδιών που θέλουμε να κρατήσουμε και είμαστε σε καλό δρόμο, για να κλείσει το θέμα των ανανεώσεων της περσινής ομάδας. Από εκεί και πέρα θα γίνουν προσεγμένες μεταγραφικές κινήσεις, όχι πολλές στον αριθμό αλλά θα είναι ιδιαίτερα ποιοτικές, ώστε να μας καλύψουν τα όποια κενά υπάρχουν στο ρόστερ και να μας δώσουν μία επιπλέον αγωνιστική ώθηση. Οι συζητήσεις είναι σε εξέλιξη και πιστεύω πως σύντομα η διοίκηση θα είναι σε θέση να κάνει τις απαραίτητες ανακοινώσεις. Όλα βαίνουν καλώς και στο πλάνο που έχουμε αποφασίσει από κοινού.
ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΤΟΥ ΣΑΡΩΝΙΚΟΥ:
Θέλω να διαβεβαιώσω τους γονείς των αθλητών της Ακαδημίας ότι και σε αυτή τη σεζόν θα συνεχίσουμε την ανοδική πορεία των τμημάτων υποδομής. Με την ίδια συνέπεια και οργάνωση που μας διακρίνει τα τελευταία χρόνια θα πορευτούμε και φέτος και με μεγάλη χαρά βλέπω ότι τα αποτελέσματα αυτής της προσπάθειας βρίσκουν ιδιαίτερη ανταπόκριση. Καθημερινά επικοινωνούν μαζί μου γονείς που εκφράζουν την επιθυμία τους να φέρουν τα παιδιά τους στην Ακαδημία του Σαρωνικού και αυτό είναι κάτι που μας ικανοποιεί σε μεγάλο βαθμό. Γιατί αφενός αποτελεί επιβράβευση της σοβαρής προσπάθειας που γίνεται στα τμήματα υποδομής και αφετέρου μέσω αυτής της διαδικασίας χτίζεται το μέλλον του Σαρωνικού. Βλέποντας στην περασμένη σεζόν, 7-8 παιδιά γεννημένα το 2003 να παίρνουν σημαντικό χρόνο συμμετοχής και να παίζουν το δικό τους ρόλο στην πορεία της ανδρικής ομάδας σε μια δύσκολη κατηγορία όπως η Α’ ΕΠΣΑΝΑ, είναι κάτι που μας χαροποιεί και μας οπλίζει με περισσότερη όρεξη για δουλειά στις μικρές ηλικίες. Πρέπει όλοι να αντιληφθούν ότι τα παιδιά αυτά είναι το μέλλον και η μεγάλη κληρονομιά της Ακαδημίας απέναντι στο σύλλογο”.

Related posts

ΚΛΗΣΗ ΠΡΟΕΘΝΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΠΑΙΔΩΝ (γενν.2005 ) (10/8/2018 10:38)

Ρένος Γιαμπουράς

ΕΠΣΑΝΑ: ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ

Nάσος Φακίδης

Τον Μιχάλη Μάλαμα θα τιμήσει στην γιορτή για την κοπή της πίτας η ΕΠΣΑΝΑ

Abola Team 3