free page hit counter
21.4 C
Αθήνα
26 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Α' ΕΠΣΑ - 1ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Δάφνη παλαιού Φαλήρου Άγιο Δημήτριο 3-0

το πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής της Α’ ΕΠΣΑ. Η Δάφνη Π.Φαλήρου κυριάρχησε σε όλο το διάστημα του αγώνα επί του αντιπάλου της και ουσιαστικά κλείδωσε την νίκη στα πρώτα… δευτερόλεπτα του δευτέρου ημιχρόνου, χωρίς να απειληθεί σε κανένα σημείο του παιχνιδιού από τους φιλοξενούμενους. Η Δάφνη Π.Φαλήρου ξεκίνησε δυνατά και μόλις στο 10ο λεπτό, ο Φέρτης έπειτα από προσωπική προσπάθεια και ασίστ του Κωνσταντινίδη άνοιξε το σκορ. Οι ίδιοι παίκτες συνεργάστηκαν και στο 2-0, όταν στο 47ο λεπτό, η ομάδα μας εκμεταλλεύθηκε με τον καλύτερο τρόπο λάθος στην άμυνα του Αγίου Δημητρίου, η μπάλα έφτασε στον Κωνσταντινίδη που σέντραρε παράλληλα και ο Φέρτης με προβολή δεν δυσκολεύθηκε να νικήσει για δεύτερη φορά τον τερματοφύλακα. Το τελικό 3-0 διαμορφώθηκε στο 54ο λεπτό, όταν ο Κωνσταντινίδης έκλεψε την μπάλα στον χώρο ρου κέντρου και με ατομική προσπάθεια μπήκε στην αντίπαλη περιοχή, όπου ανατράπηκε από τον Παπαχριστόπουλο. Το πέναλτι εκτέλεσε εύστοχα ο Χριστόπουλος. Με δέκα παίκτες γεννημένους από το 2000 και μετά στην 20άδα, η ομάδα μας κατάφερε παίζοντας καλό ποδόσφαιρο να φτάσει στη δεύτερη συνεχόμενη νίκη της στο πρωτάθλημα, ενώ έχοντας και μια ισοπαλία στην πρεμιέρα, έχει κάνει ιδανική αρχή στον φετινό μαραθώνιο. Όμως ακόμα είμαστε στο ξεκίνημα και ο δρόμος είναι μακρύς. Κρατάμε την μπάλα… χαμηλά και πλέον στρέφουμε στην προσοχή μας στην επόμενη αναμέτρηση.
Δάφνη Π.Φαλήρου: Μπότος, Πυλαρινός, Πάλλας, Κόθρας, Χριστόπουλος, Λυκουρόπουλος (77’ Καραβίδας), Ευθυμίου (59’ Μπούμπαρης), Σανζόνι (53’ Γιαννούλης), Φέρτης, Βλαχάκης (53’ Μιρβελασβίλι), Κωνσταντινίδης.
Αγιος Δημήτριος: Παπαχριστόπουλος, Γαλημίτης, Καλαντζής (59’ Νικολόπουλος), Τσάπος, Σκόνδρας (58’ Νικολάου), Τσώνης, Αρώνης, Χαραλαμπόπουλος (58’ Σαρρηασλάνογλου), Τάγκαλος, Σαντρία, Κυριακάκης (23’ Λάσσας).

Related posts

ΜΕΛΙΣΣΙΑ – ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 3-1 Τα στιγμιότυπα

admin

Η κλήρωση του πρώτου ομίλου της Α’ Αθηνών

Abola Team

Αθηναϊκός: «Ενίσχυση» στα γκολπόστ με Κακαβά

Nάσος Φακίδης