free page hit counter
17.6 C
Αθήνα
26 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Α' ΕΠΣΑ - 1ΟΣ ΟΜΙΛΟΣΕΠΣ ΑΘΗΝΩΝ

Επιστροφή στην έδρα του το ¨Ηράκλειο” με νίκη, 3-0 το Χαϊδάρι

Η επιστροφή της Α.Ε. Ηρακλείου στην φυσική της έδρα συνδυάστηκε με μία άνετη νίκη στο ντέρμπι με το Χαϊδάρι με 3-0.
‘Έτσι η ομάδα του Λουκά Ρόπα επέστρεψε στις νίκες μετά από δύο άτυχα αποτελέσματα στις προηγούμενες αγωνιστικές σε αντίθεση με τον αντίπαλο του που συμπλήρωσε τρείς ήττες.
Οι γηπεδούχοι πήραν πολύ νωρίς προβάδισμα στο σκορ, μόλις στο 2΄όταν ο Αντωνόπουλος σέντραρε από δεξιά και ο Μαυρίδης πρόλαβε τους αμυντικούς και με κεφαλιά πέτυχε το 1-0.
Οι φιλοξενούμενοι πλησίασαν στην ισοφάριση τέσσερα λεπτά αργότερα αλλά ο Μολφέσης αντέδρασε σωστά σε σουτ του Λελούδα.
Με την συμπλήρωση του 15ου λεπτού, οι γηπεδούχοι πήραν προβάδισμα δύο τερμάτων. Σε μία φάση διαρκείας στην περιοχή του Μίχου, ο Κιρτζιαλίδης έβγαλε σε θέση βολής τον Λιαπίδη που από κοντά έκανε το 2-0.
Στο 30΄ο Γιάννης Χλώρος έκανε την πρώτη του αλλαγή αντικαθιστώντας τον Σταμιρή που τραυματίστηκε και αποχώρησε.
Με το ξεκίνημα της επανάληψης ο τεχνικός των γηπεδούχων έριξε στο παιχνίδι τον Μέρτκολα με στόχο να περιορίσει τον Λελούδα που είχε φέρει σε δύσκολη θέση την άμυνα τους και το πέτυχε.
Στο δεύτερο μέρος είχαμε δυνατές μονομαχίες με το Χαϊδάρι να προσπαθεί για το γκολ που θα του επέτρεπε να ξαναμπεί στο παιχνίδι και το Ηράκλειο να προσπαθεί στην αντεπίθεση για ένα τρίτο που θα τελείωνε τον αγώνα.
Η είσοδος στο παιχνίδι των Χρήστου, Νταβαρίνου και Γκούγκα έκανε το Ηράκλειο πιο δυνατό στην μεσαία γραμμή, έκλεισαν οι χώροι και δεν αντιμετώπισαν ιδιαίτερα προβλήματα.
Μάλιστα σε μία αντεπίθεση στο 83΄ο Ζίζηλας πήρε την απόκρουση του Μίχου και με δυνατό σουτ διαμόρφωσε το τελικό 3-0.
Η νίκη αυτή έφερε το Ηράκλειο στους 6 βαθμούς και βέβαια να βλέπει με μεγαλύτερη αισιοδοξία την συνέχεια.
Α.Ε. ΗΡΑΚΛΕΙΟ (Λουκάς Ρόπας): Μολφέσης, Χιώτης, Ζίζηλας, Κόντι, Τελχάι (66’ Χρήστου), Τουγούντζογλου, Λιαπίδης, Αντωνόπουλος Β. (73’ Νταβαρίνος), Κιρτζιαλίδης, Μακρίδης (70’ Γκούγκας), Καρώνης (46’ Μέρτκολα)
Α.Ο. ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ (Γιάννης Χλωρός): Μίχος Χ., Σωτηριάδης, Τσώνης, Σταμίρης (30’ λ.τρ. Αθανασιάδης), Πλουμάτος, Ταμπάκης (61’ Τσιούλος), Αντωνόπουλος Ι. (61’ Γιαννακόπουλος), Μίχος Σπ. (89’ Ντουλέ), Καμπεράι, Δαραμάρας, Λελούδας (87’ Κρανίτης)

Related posts

Παπαρούνης: «Με τον κόσμο μας για την νίκη»

Kώστας Παλαιολόγος

Σε ανοδική τροχιά οι Τράχωνες

abola10

Φιλίππου (Κηπούπολη): “Είχαμε τον έλεγχο” (vid)

abola10