free page hit counter
21.4 C
Αθήνα
26 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Β΄ ΕΠΣΑ - 3ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Θρίαμβος Χαϊδαρίου: Να επανεξετάσουν τις συνέπειες των αποφάσεών τους

Το ΔΣ του Θρίαμβου Χαϊδαρίου εξέδωσε ανακοίνωση, εκφράζοντας την δική του γνώμη για την αναστολή της ερασιτεχνικής αθλητικής δραστηριότητας στην Περιφέρεια Αττικής. Ειδικότερα η ανακοίνωση του Θρίαμβου Χαϊδαρίου, αναφέρει:
“Σύμφωνα με τα νέα μέτρα της πολιτείας για τον περιορισμό της εξάπλωσης του covid-19 αναστέλλεται η ερασιτεχνική αθλητική δραστηριότητα στην Περιφέρεια Αττικής. Κατά συνέπεια είμαστε αναγκασμένοι να διακόψουμε για 1 μήνα την λειτουργία των ακαδημιών μας, καθώς και της ανδρικής ομάδας του Θριάμβου.
Δεν υπάρχει καμιά αμφιβολία ότι η δημόσια υγεία αποτελεί το υπέρτατο αγαθό και η διαφύλαξή της πρέπει να αποτελεί την βασική προτεραιότητα κάθε σύγχρονης κοινωνίας. Είναι κοινώς αποδεκτό όμως ότι η ενασχόληση με τον αθλητισμό συμβάλλει ουσιαστικά στην διατήρηση της καλής σωματικής, πνευματικής και ψυχικής υγείας και ειδικά στα παιδιά έχει πολλαπλάσια οφέλη. Αν πραγματικά η λειτουργία των αθλητικών συλλόγων, ιδιαίτερα σε ανοιχτούς αθλητικούς χώρους, αποτελεί απειλή για την δημόσια υγεία τότε ας κλείσουμε για όσο καιρό χρειαστεί. Αν όμως απλά είμαστε η εύκολη λύση, γιατί το κλείσιμο της δραστηριότητας των αθλητικών συλλόγων θεωρητικά δεν κοστίζει τίποτα στο κράτος παρακαλούμε τους αρμόδιους να επανεξετάσουν τις συνέπειες των αποφάσεών τους.
Χρειάζεται υπομονή και ιδιαίτερη προσοχή
γιατί όλοι αυτοί οι περιορισμοί μας έχουν κουράσει όλους μας. Προσέχετε τους εαυτούς σας και τις οικογένειές σας για να μπορέσουμε γρήγορα να ξαναβρεθούμε όλοι υγιείς.
Καλή και γρήγορη αντάμωση!”

Related posts

Φυλακούρης (Άγιος Δημήτριος):”Αξίζαμε κάτι καλύτερο”(vid)

abola10

Στην Ακαδημία της Αγίας Ελεούσας ο Βασίλης Τρίχος

Με επιτυχία η κοπή πίτας του Αγ. Θωμά (ΦΩΤΟ)

Abola Team 3