free page hit counter
Abola.gr
Γ΄ΕΘΝΙΚΗ - 6ΟΣ ΟΜΙΛΟΣΓ' ΕΘΝΙΚΗ

Α.Ε. Μοσχάτου: Αναπολεί τις στιγμές ποδοσφαιρικής δράσης

Μπορεί να μην έχει περάσει πάρα πολύς καιρός από όταν πάρθηκε η απόφαση για τη διακοπή σε όλα τα ερασιτεχνικά (και μη) πρωταθλήματα, λόγω του γενικού lockdown της χώρας, ωστόσο μερικούς – αν όχι όλους – που βρίσκονται στον χώρο, τους πονάει λίγο περισσότερο.

Ένα τέτοιο παράδειγμα είναι η Α.Ε. Μοσχάτου.

Η ομάδα του του 6ου ομίλου της Γ’ Εθνικής αναπολεί τις στιγμές που το πρωτάθλημα διεξαγόταν κανονικά και φρόντισε να το τονίσει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης χθες και σήμερα.

Την Τρίτη (24/11) ανάρτησε μία φωτογραφία με τους παίκτες σε προπόνηση, γράφοντας χαρακτηριστικά «Νo Matchdays -No Training-Bad mood» (Χωρίς αγωνιστικές ημέρες-Χωρίς προπονήσεις-Κακοδιάθετοι).

Σήμερα, Τετάρτη (25/11) ο σύλλογος άρχισε να αναπολεί την αγωνιστική δράση και ανάρτησε βίντεο με μία φάση και ένα γκολ από αγώνα του πρωταθλήματος, ώστε να κρατήσει τις αναμνήσεις «φρέσκιες» για την συνέχεια, όταν αυτή έρθει, γράφοντας μάλιστα «Miss these days».

Μπορείτε να δείτε τη σχετική ανάρτηση και το βίντεο ΕΔΩ.

Related posts

Πολύ καλό το κλίμα στο Κερατσίνι

Abola Team 3

Αυτή τη φορά η Χαλκίδα νίκησε, 2-1 τον Πανθηραϊκό

Abola Team 3

Δυσαρέσκεια και εξελίξεις στο Αιγάλεω…

Abola Team 3