free page hit counter
18.5 C
Αθήνα
19 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
Α' ΕΠΣΑΝΑ

Ολυμπιακός Αγίου Στεφάνου: “Η υπομονή μας πλέον έφτασε στα άκρα”

Παράπονα από τον δήμαρχο Διονύσου εξέφρασε με ανακοίνωσή του το ΔΣ του Ολυμπιακού Αγίου Στεφάνου. Συγκεκριμένα, αναφέρει:
“Μετά από υπομονή πολλών εβδομάδων και μετά από την κοροϊδία πού τρώμε από τον ΕΞΑΦΑΝΙΣΜΕΝΟ δήμαρχο Διονύσου κύριο Καλαφατέλη, η υπομονή μας πλέον έφτασε στα άκρα!
Για να γίνουμε πιο σαφείς, μετά την λήξη της πρώτης καραντίνας, προς το τέλος του Ιουνίου, και αφού η ομάδα άρχιζε να χτίζεται για την καινούρια χρονιά, είχαμε τις διαβεβαιώσεις του «ΕΞΑΦΑΝΙΣΜΕΝΟΥ» πως θα κάνει ό,τι μπορεί ώστε να βοηθήσει και ο δήμος από τη μεριά του την ομάδα μας.
Συγκεκριμένα είχαμε την υπόσχεσή του πως τουλάχιστον αυτήν τη λίγη και «κουτσουρεμένη» βοήθεια που δικαιούνται τα σωματεία του δήμου θα την επισπεύσει καθώς ΟΛΑ τα έξοδα για τη συντήρηση και τη λειτουργία των γηπέδων όπως επίσης και τον σχεδιασμό των ομάδων, τα έχουν επωμιστεί δύο-τρείς άνθρωποι που από το υστέρημα τους προσπαθούν να ανταπεξέλθουν όλη τη χρονιά.
Η συνέχεια είναι γνωστή…
Να οι λεζάντες στις εκδηλώσεις της ομάδας μας…και να οι δηλώσεις μπροστά σε κόσμο ότι “θα είμαι δίπλα σας”… και να λοιπόν που ήρθε η ώρα του ταμείου!!!
Και κάπου εκεί αρχίζουμε και τον ψάχνουμε….
Μας το έλεγαν κάποιοι… «Όταν θα έρθει η ώρα θα τον ψάχνετε!»
Μπα λέγαμε εμείς… πολιτικές αντιπαλότητες, δε μας ακουμπάνε εμάς αυτά, έτσι και αλλιώς δε θέλουμε δωράκια, θέλουμε αυτό που δικαιούμαστε!! Αυτό που είχε υποσχεθεί μπροστά σε κόσμο, ποδοσφαιριστές, προπονητές…
ΠΑΠΑΤΖΕΣ τις λέει ο κόσμος και ο ΕΞΑΦΑΝΙΣΜΕΝΟΣ ξέρει πολύ καλά από αυτές!!
Η ομάδα με 75 χρόνια ιστορία!!!
Από τις πρώτες ομάδες της ΕΛΛΑΔΑΣ με έτοιμο φάκελο κατατεθειμένο στην ΓΓΑ για την αθλητική αναγνώριση. Η ομάδα που έχει το σεβασμό και την αναγνώριση όλων των αντιπάλων, όλων των Ενώσεων! Η ομάδα που οι Μπογιατιώτες αγάπησαν και αγκάλιασαν και με το υστέρημα τους, την έκαναν ΤΕΡΑΣΤΙΑ και την κράτησαν ζωντανή σε πολύ πιο δύσκολες καταστάσεις… αυτή η ομάδα δεν σε έχει ανάγκη!!!
Ξέρουμε ότι αυτό σε πονάει, αλλά σίγουρα αυτό που πονάει περισσότερο είναι να είσαι ανεπιθύμητος στην ίδια σου τη πόλη!!!
Τώρα όσο για κάποια τουρνουά που λέγονται και ακούγονται, κάποιους στολισμούς, κάποια φώτα κλπ. θα επανέλθουμε…
Ξεκίνα λοιπόν με την συντήρηση και την ασφάλεια του γηπέδου όπου αθλούνται εκτός των ομάδων (που αποδεδειγμένα δεν σε ενδιαφέρει) και παιδάκια όλων των ηλικιών, γιατί καθαρίστριες, μπογιατζήδες, υδραυλικοί, κλειδαράδες, ηλεκτρολόγοι, στο τσάμπα τελειώσανε!!!
Η αγάπη μας για αυτήν την ομάδα είναι τεράστια και όπως τόσα χρόνια έτσι και τώρα το δρόμο της θα τον βρει!! Δεν θα σου κάνουμε τη χάρη να συζητιέται για χρόνια, ότι επί δημαρχίας σου η ομάδα σταμάτησε τη λειτουργία της…όσο και αν το θέλεις!!!
ΥΓ 1. Αλήθεια, πόσο ωραίο είναι αυτό που βλέπουμε όταν ομάδες ευχαριστούν την δημοτική αρχή όπου ανήκουν, για την βοήθεια που τους παρέχει ο Δήμος τους.
ΥΓ 2. Ευχαριστούμε τον πρώην δήμαρχο Διονύσου, κύριο ΖΑΜΑΝΗ, που μας άνοιξε τα μάτια και προσπάθησε να μας βοηθήσει όσο γινόταν.”

Related posts

ΕΠΣΑΝΑ: Η δράση στην Ανατολική Αττική

Abola Team

«Λευκή» ισοπαλία στην Παιανία

Nάσος Φακίδης

Δανεικός ο Μαρσέλο Πιέτρι

Abola Newsroom