free page hit counter
27.8 C
Αθήνα
27 Ιουλίου, 2024
Abola.gr
A' ΑΘΗΝΩΝΑ' ΕΠΣΑ - 1ΟΣ ΟΜΙΛΟΣΕΠΣ ΑΘΗΝΩΝ

Διάνα: Συνεχίζονται τα έργα καλλωπισμού και συντήρησης

Όπως σας ενημερώσαμε και την Πέμπτη (17/12), ο Δήμος Ηλιούπολης έχει προχωρήσει στη συντήρηση του συνθετικού τάπητα και τον καλλωπισμό των εγκαταστάσεων στα τρία γήπεδα της Διάνα Ηλιούπολης.

Οι εργασίες συνεχίζονται αδιάκοπα και όταν η ομάδα της Διάνα μπει στο γήπεδο τον Ιανουάριο, όλα θα είναι πολύ διαφορετικά. Ο σύλλογος, με ανακοίνωσή του, ευχαρίστησε το Δήμο για αυτές του τις ενέργειες και τον προτρέπει να συνεχίσει τη σκληρή του προσπάθεια.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση της Διάνα:

«ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΤΟΥ ΤΑΠΗΤΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ

Στις δύσκολες ημέρες του εγκλεισμού ο Δήμος Ηλιούπολης προχώρησε στον καλλωπισμό των αθλητικών εγκαταστάσεων και στην συντήρηση του συνθετικού τάπητα στα 3 γήπεδα της Διάνα (ένα 11Χ11, ένα 5Χ5 και ένα 3Χ3)

Όταν αρχές Ιανουαρίου θα επιστρέψουμε στο φυσικό μας περιβάλλον όλα θα είναι διαφορετικά (οι εικόνες μιλούν από μόνες τους). Πρόκειται για ενέργειες επιβαλλόμενες και σημαντικές προκειμένου να επιδιορθωθούν χρόνια προβλήματα, πρωτοβουλίες που θα ανατάξουν την ψυχή των εκατοντάδων πολιτών της πόλης που χρησιμοποιούν τους χώρους άθλησης

Η μεγαλύτερη ποδοσφαιρική οικογένεια της Ηλιούπολης χαιρετίζει τις πρωτοβουλίες του ΠΑΟΔΗΛ και του Δήμου και καλεί τους υπεύθυνους να συνεχίσουν την προσπάθειά τους προκειμένου με ασφάλεια να συντηρήσουμε το χαμόγελο στα χείλη των παιδιών μας».

Η δημοσίευση της Διάνα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και οι φωτογραφίες.

Related posts

Κιούρκος: «Το ευχαριστήθηκαν τα παιδιά»

ΕΠΣΑ: Αύριο το ματς Καματερό – Μικρασιατικός

Abola Team

Ο Άρης Πετρούπολης όπως παρατάχθηκε στο νικηφόρο ματς με τον ΓΣ Αργυρούπολης

Abola Team 3