free page hit counter
18.3 C
Αθήνα
28 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΕΘΝΙΚΗΕΠΟΕΠΣ ΑΘΗΝΩΝΕΠΣ ΠΕΙΡΑΙΑΕΠΣΑΝΑ

Επιστολή του Αντωνίου στη Γ.Γ.Α. με σκοπό την επανέναρξη στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο

Επιστολή προς τον Γενικό Γραμματέα Αθλητισμού, Γιώργο Μαυρωτά και μαζί ένα σχέδιο για να τηρηθεί το υγειονομικό πρωτόκολλο, με μοναδικό σκοπό την επανέναρξη των δραστηριοτήτων στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο με προπονήσεις αρχικά και αγώνες στα τοπικά πρωταθλήματα, έστειλε ο πρόεδρος της ΕΠΣ Πέλλας και Αντιπρόεδρος της ΕΠΟ, Αστέριος Αντωνίου.

Στην επιστολή που έστειλε, ζητάει να διερευνηθεί κατά πόσο υπάρχει η δυνατότητα για άμεση επανεκκίνηση των τοπικών πρωταθλημάτων, φέρνοντας σαν παράδειγμα το γεγονός ότι σε πολλές ευρωπαϊκές χώρες που πλήττονται από τον COVID-19, τα ερασιτεχνικά πρωταθλήματα συνεχίζονται κανονικά ή πρόκειται να ξαναρχίσουν σύντομα.

Όσον αφορά την ανταπόκριση της ΓΓΑ, δεν είναι καταρχάς αρνητική και για αυτό άλλωστε ζητήθηκε υγειονομικό πρωτόκολλο, ενώ ο κ. Μαυρωτάς προέτρεψε τον αντιπρόεδρο της ΕΠΟ, να ασκηθεί πίεση, κυρίως στην τοπική αυτοδιοίκηση, ώστε να υπάρξουν πόροι για την κάλυψη των εξόδων, που θα προκύψουν από τα απαιτούμενα τέστ κορονοϊού.

Άλλωστε, είναι κοινό μυστικό ότι το οικονομικό κόστος, αποτελεί ουσιαστικά τον μεγαλύτερο “πονοκέφαλο” για την ασφαλή επιστροφή των ερασιτεχνικών ομάδων στην αγωνιστική δράση, όσο η χώρα μας θα συνεχίσει να πλήττεται από τον κορονοϊό και τα κρούσματα θα βρίσκονται σε υψηλά επίπεδα.

Πηγή: Pellasports

Related posts

Τον Διαμαντή απέκτησε ο Πανασπροπυργιακός

Abola Team 2

Η σημαντική ανάρτηση του Πέτρου Τσιγκούλη

Abola Team 3

Στην Ηλιούπολη ο Πέτρος Λεβέντης

admin