free page hit counter
14.7 C
Αθήνα
19 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
Β΄ ΕΠΣΑ - 3ΟΣ ΟΜΙΛΟΣΒ' ΑΘΗΝΩΝΕΠΣ ΑΘΗΝΩΝ

Ατρόμητος Μεταμόρφωσης: Κίνηση αλληλεγγύης και ανθρωπιάς με δώρα στο Χατζηπατέρειο

Μία κίνηση πραγματικής αλληλεγγύης και ανθρωπιάς πραγματοποίησε ο Ατρόμητος Μεταμόρφωσης, νωρίτερα την Τρίτη (26/1).

Για την ακρίβεια, επισκέφθηκε το «Χατζηπατέρειο – Κέντρο Αποκατάστασης & Στήριξης Παιδιού», χαρίζοντας δώρα στα παιδιά του ιδρύματος, προσφέροντάς τους μεγάλα χαμόγελα.

Και μεγαλύτερη χαρά από αυτή δεν μπορεί κανείς να πάρει…

Ο πρόεδρος, ο υπεύθυνος ακαδημιών και ένας ποδοσφαιριστής του συλλόγου, έκαναν και μερικές δηλώσεις για το γεγονός.

Αναλυτικά, η ενημέρωση του Ατρομήτου και οι δηλώσεις:

«Σε μια κίνηση αλληλεγγύης και προσφοράς προχώρησε σήμερα ο σύλλογος μας, σε συνεργασία με τον Δήμο Μεταμόρφωσης, προσφέροντας δώρα στα παιδιά του Χατζηπατέρειο – Κέντρο Αποκατάστασης & Στήριξης Παιδιού , ενα σετ φόρμας για κάθε παιδί του ιδρύματος, για όλους αυτούς τους μικρούς πραγματικούς ήρωες της ζωής, εισπράττοντας μέσα από τα φωτεινά παιδικά χαμογέλα τους στιγμές αγάπης και ζεστασιάς. Το χαμόγελο και η χαρά των παιδιών «γέμισε» με δύναμη την αντιπροσωπεία της ομάδας μας, όπου εκπροσώπησαν ο Πρόεδρος κ. Ιωάννης Χαριτόπουλος ,ο υπεύθυνος ακαδημιών και προπονητής κ.Νίκος Αντωνίου καθώς και ο ποδοσφαιριστής της αντρικής ομάδος μας Διονύσης Καπελλές ,που μοίρασε και τα δώρα στους μικρούς μας φίλους.

Παρόντες από την πλευρά της δημοτικής αρχής ήταν ο Δήμαρχος κ.Στράτος Σαραούδας , ο αντιδήμαρχος κοινωνικής πολιτικής κ.Πάνος Λουσίδης καθώς και ο αντιδήμαρχος καθαριότητας κ.Στέλιος Σαριδάκης ενώ παρευρέθησαν ο Πρόεδρος του Χατζηπατέρειου ιδρύματος κ.Γιώργος Παπαδάκης και ο γενικός Διευθυντής του κ.Αγγελος Κουτουμάνος.

Ο πρόεδρος του Ατρόμητου κ.Χαριτόπουλος τόνισε: “Ο χαρακτήρας της ομάδος καθώς και των ανθρώπων που την απαρτίζουν δεν είναι μόνο αθλητικός αλλά και κοινωνικός, έτσι σε αυτές τις δύσκολες στιγμές που βιώνουμε o Ατρόμητος έκανε αυτή την κίνηση για να δείξει την στήριξη και την αλληλεγγύη της προς το Χατζηπατέρειο ίδρυμα, το χαμόγελο και η χαρά των παιδιών που εισπράξαμε ήταν ανεκτίμητο δώρο κ μας γέμισε ζεστασιά και δύναμη. Τέλος θέλω να ευχαριστήσω προσωπικά τον τέως Πρόεδρο κ. Αντώνη Αντωνίου για την πολύτιμη συμμέτοχη του στην πραγματοποίηση της σημερινής προσφοράς μας“.

Ο υπεύθυνος ακαδημιών κ. Νίκος Αντωνίου είπε από την πλευρά του: “Η σημερινή μέρα είναι μέρα χαράς και ουσίας για όλους μας, απέναντι σε ανθρώπους και καταστάσεις, ποσό μάλλον απέναντι σε αυτούς τους πραγματικους ήρωες της ζωής, που πραγματικά χρειάζονται την αλληλεγγύη και την στήριξη μας. Ο Ατρόμητος δεσμεύεται να είναι κοντά και να στηρίζει ανθρώπους και δομές όπου την χρειάζονται, αφού μόνο έτσι θα καταφέρουμε μια κοινωνία πιο ανθρωπινή και ουσιαστική“.

Ενώ ο αθλητής μας κ. Διονύσης Καπελλές είπε: “Η σημερινή μέρα ήταν πολύ ιδιαίτερη για έμενα και για τον σύλλογο, κάνοντας αυτήν την κίνηση κάναμε κάτι πρωτόγνωρο ενω σε προσωπικό επίπεδο εισπράξαμε αυτό που ζητούσαμε, ένα μεγάλο χαμόγελο στο πρόσωπο των παιδιών“.

Ευχαριστούμε τους μικρούς ήρωες για την χαρά που μας έδωσαν».

Related posts

ΣΟΥΡΜΕΝΑ – ΓΣ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ 2-0 (Highlights)

admin

Θανάσης Βάλσαμος (Ελπίδα Αγ.Αναργύρων)

admin

Σκόνταψε ο Χολαργός (0-0) και έχασε την πρωτιά

Abola Team