free page hit counter
21.4 C
Αθήνα
26 Απριλίου, 2024
Abola.gr
A' ΑΘΗΝΩΝΓ' ΕΘΝΙΚΗΕΠΣ ΑΘΗΝΩΝ

«Δανεικός» στην Α.Ε. Μεσολογγίου από τη Διάνα ο Μπακογιάννης

Στην Α.Ε. Μεσολογγίου σαν «δανεικός» θα συνεχίσει την καριέρα του για τους επόμενους μήνες ένας εξαιρετικός ποδοσφαιριστής και αμυντικός, ο Δημήτρης Μπακογιάννης.

Ο στόπερ της Διάνα, κατάγεται από το Μεσολόγγι και όπως αναφέρει η ανακοίνωση της ομάδας του, συμφώνησε με τη διοίκησή της, ώστε να βρεθεί εκεί και να αγωνιστεί μέχρι το τέλος της σεζόν, δεσμευόμενος ότι θα επιστρέψει στην Ηλιούπολη τον Ιούλιο.

Η ανακοίνωση της Διάνα:

«Ο Δημήτρης Μπακογιάννης, ένας από τους καλύτερους κεντρικούς αμυντικούς του αθηναϊκού ποδοσφαίρου θα αγωνίζεται για τους επόμενους μήνες στο Μεσολόγγι (ομάδα Γ Εθνικής).

Ο Δημήτρης ήλθε σε συμφωνία με το ΔΣ της Διάνα και θα παίξει τους επόμενους μήνες σε μια ομάδα από την περιοχή της ιδιαίτερης πατρίδας του. Ο Δημήτρης θα επιστρέψει στην Διάνα τον Ιούλιο.

Ο πρόεδρος της Διάνα κύριος Γιάννης Ζευγίτης τόνισε: “Όλοι όσοι φεύγουν έχουν δεσμευτεί ηθικά ότι το καλοκαίρι η Διάνα θα είναι η πρώτη τους επιλογή“.

Να θυμίσουμε, ότι με αβέβαιο το μέλλον στο αθηναϊκό ποδόσφαιρο εν καιρώ πανδημίας πριν από λίγες ημέρες είχε αποχωρήσει από την Διάνα ο Χρήστος Φάρος (αποκτήθηκε από τον ΓΣ Ηλιούπολης), ενώ στρατευθήκαν οι Αλέξανδρος Καζάκος και Αλέξανδρος Μπαρδάκης.

Το βλέμμα της Διάνα βρίσκεται στην νέα αγωνιστική περίοδο».

Related posts

Τέσσερα «διαζύγια» στη Θήβα

Abola Team 2

Η ΕΠΣΑ για τις αιτήσεις μεταβολών της νέας μεταγραφικής περιόδου

Abola Team 3

Γκέλα για Ερμή Ηρακλείου

Παντελίδης Mάνος