free page hit counter
27.8 C
Αθήνα
27 Ιουλίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΕΘΝΙΚΗΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Γ’ Εθνική: Οι (πολλές) μεταγραφές της Δευτέρας (29/3)

Όσο περνάει ο καιρός και πλησιάζουμε στην επανεκκίνηση της Γ’ Εθνικής πέντε ολόκληρους μήνες μετά τη διακοπή της, τόσο περισσότερο παρατηρείται η ενίσχυση των ομάδων σε θέσεις που τη χρειάζονται, τόσο για την προσθήκη ποιότητας, αλλά για να κλείσουν κάποιες “τρύπες” των ρόστερ τους, πριν την πρώτη σέντρα.

Τη Δευτέρα (29/3), οι μεταγραφές που είδε το «φως» της δημοσιότητας ήταν ουκ ολίγες, με πάνω από 10 ομάδες της κατηγορίας να ανακοινώνουν νέα πρόσωπα που θα φορούν τα χρώματά τους από εδώ και στο εξής.

Χαραυγιακός

Ο 23χρονος αμυντικός χαφ, Κωνσταντίνος Ρόπας επέστρεψε στον Χαραυγιακό 1,5 χρόνο μετά την αποχώρησή του.

Κορωνίδα Κοιλάδας

Δύο μεταγραφές πραγματοποίησε εντός της χθεσινής ημέρας η Κορωνίδα!

Το πρωί, ανακοινώθηκε η επιστροφή 29χρονου αριστερού μπακ, Γιάννη Γιαννακόπουλου, μόλις ένα χρόνο μετά την αποχώρησή του.

Και στην Κορωνίδα δεν σταμάτησαν εκεί, αφού αργά το βράδυ, επισημοποιήθηκε η απόκτηση του 20χρονου στόπερ, Μανώλη Μπακατσέλου ο οποίος μέχρι πρότινος αγωνιζόταν πάλι στη Γ’ Εθνική, αλλά στον Διαγόρα Βραχνέικων.

Παναρκαδικός

Επιστροφή και στην ομάδα της Τρίπολης, καθώς αποκτήθηκε ο Γιώργος Αρδάμης ο οποίος μετά από δύο χρόνια παρουσίας στην ΑΕΚ Τρίπολης, επέστρεψε για να φορέσει ξανά την πράσινη φανέλα και να ενισχύσει το κέντρο των Αρκάδων.

Και δεν ήταν η μοναδική μεταγραφή του Παναρκαδικού, αφού ανακοινώθηκε και ο δεξιός μπακ, Γιώργος Γκαλνάς από τη Δόξα Απονομής.

Γ.Σ. Ηλιούπολης

Η ομάδα της Ηλιούπολης, ανακοίνωσε την απόκτηση του 27χρονου ευέλικτου επιθετικού, Ηλία Κώτση ο οποίος αποτελεί έναν εξαιρετικά ποιοτικό και έμπειρο ποδοσφαιριστή, με περάσματα από καλές ομάδες και τελευταίο σταθμό του τα Σούρμενα.

Α.Ο. Καραβάς

Ο 19χρονος Φώτης Μονεμβασίτης, ανακοινώθηκε ως δανεικός από την ΠΑΕ Αιγάλεω και είναι πολυθεσίτης ποδοσφαιριστής, καθώς αγωνίζεται τόσο ως αμυντικός χαφ, αλλά και ως δεξί μπακ.

Α.Ο. Άγιος Ιερόθεος

Ακόμα μία επιστροφή που είναι πια γεγονός. Ο 25 ετών ακραίος επιθετικός, Παναγιώτης Κομνηνός τα βρήκε σε όλα με τη Διοίκηση του συλλόγου και θα φορέσει ξανά τη φανέλα της ομάδας.

Προοδευτική

Ίσως η ομάδα που έκανε το μεγαλύτερο «μπαμ» τη Δευτέρα!

Συγκεκριμένα, ανακοίνωσε τους Τόμας Μπρολίν (26 ετών) και Ντιέγκο Αλμέιδα Νέρες (30 ετών).

Και οι δύο αγωνίζονται ως μεσοεπιθετικοί, με τον πρώτο να έχει κάνει καριέρα σε Αιγάλεω, Άγιο Ιερόθεο, ΠΑΟ Ρουφ και Ακράτητο, ενώ ο δεύτερος έχει περάσει από Αχαρναικό, Αστέρα Βλαχιώτη, Απόλλων Ευπαλίου και ξεκίνησε από τη δεύτερη ομάδα της Λεβάντε.

Αίας Σαλαμίνας

Η ομάδα του Αίαντα, ανακοίνωσε τον 19χρονο χαφ, Βασίλη Τσέργα, έναν εξαιρετικά ταλαντούχο ποδοσφαιριστή ο οποίος κατέφθασε από τα Σούρμενα, ενώ η καριέρα του ξεκίνησε στις ακαδημίες του Ολυμπιακού.

Γ.Σ. Μαρκό 1927

Ενίσχυση για τη Μαρκό στον…«άσο» με την επιστροφή του πολύπειρου Χρήστου Κύρκου, δύο χρόνια μετά την αποχώρησή του και με τον ίδιο να καταφθάνει τώρα από τον Α.Ο. Κορωπίου.

Οι επιτυχίες του δεν έχουν περάσει απαρατήρητες, αφού όπως υπενθύμισε και ο σύλλογος του Μαρκόπουλου, ο Κύρκος τα τελευταία χρόνια μετρά ισάριθμα πρωταθλήματα Α’ ΕΠΣΑΝΑ και ανόδους στη Γ’ Εθνική.

Related posts

Κουλούρης: «Μετά την Εθνική, συζητάω με ΠΑΟΚ»

Abola Newsroom

Έδωσε τα χέρια με Βαλιό ο Αιολικός

Abola Team 3

Δοκιμάζουν Σκάρος και Λάμπρου στον Διαγόρα

Abola Team 2