free page hit counter
16.1 C
Αθήνα
26 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Β' ΑΘΗΝΩΝ

Ξανά με Απόστολο Καφτάνη ο ΑΟ Καλαμακίου

Για τέταρτη συνεχόμενη σεζόν θα παραμείνει στο “τιμόνι” του ΑΟ Καλαμακίου ο Απόστολος Καφτάνης με τον οποίο άλλωστε ο σύλλογος τα τελευταία τρία χρόνια αναγεννήθηκε στηριζόμενος αποκλειστικά σε νεαρούς γηγενείς παίκτες. Με τον εν λόγω τεχνικό ο ΑΟΚ τις τελευταίες τρεις σεζόν πρωταγωνιστεί στα Πρωταθλήματα της ΕΠΣΑ, κερδίζοντας μάλιστα την προηγούμενη περίοδο την άνοδο στην Β’ κατηγορία, ενώ την φετινή αγωνιστική χρονιά στα έξι ματς μέχρι την διακοπή του Πρωταθλήματος ήταν αήττητος με 4 νίκες και 2 ισοπαλίες.
Μαζί με τον Απόστολο Καφτάνη συνεχίζουν ο άμεσος συνεργάτης του Γιάννης Καραΐνδρος, ο γυμναστής Παναγιώτης Καραμπάς και ο προπονητής τερματοφυλάκων Παναγιώτης Αθανασόπουλος.
Καφτάνης: “Θα δώσουμε βήμα σε ακόμη περισσότερα νέα παιδιά”
Ο Απόστολος Καφτάνης μιλώντας για τον στόχο που θα έχει ο ΑΟ Καλαμακίου στο καινούργιο Πρωτάθλημα της Β’ Αθήνας, δήλωσε χαρακτηριστικά:
“Θα συνεχίσουμε στο ίδιο πλάνο με βάση τα νέα παιδιά τα οποία μας έχουν δικαιώσει απόλυτα. Σκοπεύω μάλιστα να δώσω βήμα σε ακόμη περισσότερους νεαρούς παίκτες με τους οποίους θα επιδιώξουμε να έχουμε μια αξιοπρεπή παρουσία στην Β’ Αθήνας, όπως άλλωστε γίνεται από την ημέρα που ήρθα στον σύλλογο. Αυτά τα παιδιά είναι το μέλλον του ποδοσφαίρου κι εμείς τα εμπιστευόμαστε δίνοντάς τους την ευκαιρία να ξεδιπλώσουν το ταλέντο τους”.

Related posts

ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΣΗΜΟ: Αναβάλλονται τα πρωταθλήματα της ΕΠΣΑ

Abola Team

Μελίσσια-Απόλλων Χαλανδρίου 0-5

Abola Team 3

Έγραψαν ιστορία στον Αγ. Δημήτριο οι Τάκης Καπαματζιάν και Σάββας Καραπουλιτίδης (Μοναδικά φωτογραφικά ντοκουμέντα)

Abola Team 3