Ο Αλέξης Μαντζούνης (φωτό, με τον πρόεδρο Γιάννη Γυφτόπουλο) είναι ο νέος τεχνικός του Α.Ο. Μελισσίων και θα κοουτσάρει την ομάδα στο καινούργιο Πρωτάθλημα της Α’ Αθήνας.
Πιο αναλυτικά, η Ανακοίνωση του Συλλόγου, έχει ως εξής:
“Δυναμικές προσθήκες στο τεχνικό επιτελείο του Α.Ο. Μελισσίων με τον Αλέξη Μαντζούνη να υπογράφει στον ιστορικό Όμιλο. Ο 55χρονος Μεσσήνιος τεχνικός το διάστημα από το 2008 έως το 2010 εργάστηκε στον Ηρακλή ως αναλυτής αντιπάλου και σκάουτερ μεταγραφικών στόχων για να συνεχίσει την επόμενη σεζόν στον Παναιγιάλειο έχοντας τον ίδιο ρόλο, αλλά και ως συνεργάτης του Π. Τζαναβάρα.
Οι χρονιές 2011-2012 και 2012-2013 τον βρήκαν προπονητή στις ομάδες K-15, K-17, K-20 της Καλλιθέας και συνεργάτη της πρώτης ομάδας, ενώ το 2013-2014 διετέλεσε προπονητής της Κορωνίδας Κοιλάδας στην Αργολίδα. Ακολούθησε η Κυπαρισσία με την οποία κατέκτησε αήττητος το πρωτάθλημα Μεσσηνίας και πρώτη θέση στα μπαράζ ανόδου. Επίσης, το πρώτο μισό του 2015-2016 έκατσε στον πάγκο του Αστέρα Βλαχιώτη και το δεύτερο μισό σε εκείνον του Θρασύβουλου Φυλής.
Τα τελευταία δυο χρόνια βρέθηκε στον Πάμισο Μεσσήνης με τον οποίο πανηγύρισε το πρωτάθλημα Μεσσηνίας και την άνοδο στην Γ΄ Εθνική, ενώ ήταν και φιναλίστ Κυπέλλου. Αποτέλεσε επίσης προπονητή του Πανηλειακού το 2018-2019 και το υπόλοιπο της σεζόν στην Ένωση Πελλάνας Καστορείου όπου κατέκτησε την 5η θέση του 7ου Ομίλου της Γ’ Εθνικής και στέφθηκε Κυπελλούχος Λακωνίας. Το 2019-2020 στον Παναυπλιακό στέφθηκε πρωταθλητής χειμώνα και εν συνεχεία στο Διαβολίτσι στέφθηκε Κυπελλούχος Μεσσηνίας και κατέκτησε την όγδοη θέση στην Γ’ Εθνική. Την φετινή σεζόν 2020-2021 ξεκίνησε στον Α.Ο. ΔΙΑΒΟΛΙΤΣΙΟΥ μέχρι την επανέναρξη της Γ’ ΕΘΝΙΚΗΣ.
Στο πλευρό του Μεσσήνιου προπονητή ο Ζήσης Κατσαρός, ο οποίος αναλαμβάνει προπονητής φυσικής κατάστασης και ο οποίος έχει περάσει από ομάδες της Α’ ΕΠΣΑ,όπως την Νέα Ιωνία, τα Πετράλωνα, το Ρουφ και το Παλαιό Φάληρο.
Το Δ.Σ τέλος εύχεται στο νέο τεχνικό τμήμα και την ομάδα μας καλή ποδοσφαιρική χρονιά”!
We use cookies to ensure that we give you the best experience on our website. If you continue to use this site we will assume that you are happy with it.OkNo