free page hit counter
Abola.gr
Γ΄ΕΘΝΙΚΗ - 6ΟΣ ΟΜΙΛΟΣΓ' ΕΘΝΙΚΗ

Γ’ Εθνική (6ος όμιλος): Κρατάει «σφιχτά» την κορυφή ο Πανιώνιος, νίκες σωτηρίας για Εθνικό και Μοσχάτο

Τέλος έλαβε και η 10η αγωνιστική του 6ου ομίλου της Γ’ Εθνικής, μόλις τρεις ημέρες μετά την ολοκλήρωση της 9ης.

Πλέον, με μία μόνο αγωνιστική να απομένει (αυτή της Κυριακής 6/6) για την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος, πολύ σύντομα θα έχουμε εικόνα της τελικής κατάταξης και θα ξέρουμε ποιος θα βρίσκεται στην κορυφή, αλλά και ποιοι θα πέσουν στα τοπικά πρωταθλήματα.

Ο Πανιώνιος κατάφερε το απόγευμα της Τετάρτης (2/6) να πετύχει ένα σημαντικό διπλό στη Μύκονο η οποία του παρέχει μία (ακόμα και προσωρινή) απόσταση ασφαλείας από την Ηλιούπολη.

Ο «Ήλιος» με τη σειρά του, πήρε «καθαρό» σκορ απέναντι στην Προοδευτική και έχει ένα ματς λιγότερο από τον Ιστορικό το οποίο θα θέλει πάρα πολύ να κερδίσει, έτσι ώστε να έχει έστω τις βασικές ελπίδες να είναι αυτός που θα κατακτήσει την κορυφή του ομίλου στο τέλος.

Μετά από ένα δύσκολο διάστημα, ο Εθνικός κατάφερε να “ξεκολλήσει” από τις χαμηλές θέσεις του βαθμολογικού πίνακα, καθώς πήρε μεγάλη εντός έδρας νίκη με τον Χαραυγιακό, την ίδια ώρα που το ίδιο συνέβη και με το Μοσχάτο.

Η ομάδα του Γιώργου Αρχοντάκη επικράτησε σε μία αναμέτρηση «ο θάνατός σου η ζωή μου» με αντίπαλο τον Πανναξιακό και κατάφερε να ξεφύγει δύο βαθμούς από τις θέσεις του υποβιβασμού.

«Ανάσταση» όμως αυτή την αγωνιστική, έκανε η ουραγός της βαθμολογίας, Μαρκό. Η ομάδα από το Μαρκόπουλο, κατάφερε μετά από δέκα αγώνες του πρωταθλήματος να πάρει την πρώτη της νίκη στη σεζόν, αλλά φυσικά αυτό δεν έφτασε για να την βγάλει από τον «πάτο» του πίνακα και παραμένει εκ των φαβορί για υποβιβασμό.

Αναλυτικά, τα αποτελέσματα της 10ης αγωνιστικής:
  • Μύκονος – Πανιώνιος 1-2
  • Μοσχάτο – Πανναξιακός 1-0
  • Ηλιούπολη – Προοδευτική 2-0
  • Εθνικός – Χαραυγιακός 3-1
  • Μαρκό – Αήττητος 2-1

*Ο Εθνικός διαθέτει 11 βαθμούς και όχι 8.

Η βαθμολογία

Related posts

Τον μεσοεπιθετικό Λευτέρη Στασινόπουλο απέκτησε το Λουτράκι

Abola Team 2

Δήλωση του Γιάννη Σιλεβιστα του ΠΑο Ρουφ

admin

Σοφιάνης, Αγτζίδης, Αργκιλέσι και Μπιλτσάρι για Ηρόδοτο

Abola Team 2