free page hit counter
17.6 C
Αθήνα
27 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Σοφιάνης, Αγτζίδης, Αργκιλέσι και Μπιλτσάρι για Ηρόδοτο

Μπορεί το κεφάλαιο του προπονητή να μην έχει κλείσει για τον Ηρόδοτο που παραμένει δίχως προπονητή μετά την αποχώρηση του Λευτέρη Βασιλειάδη, όμως η διοίκηση του συλλόγου… τρέχει και εξετάζει περιπτώσεις ποδοσφαιριστών προκειμένου με την ολοκλήρωση της συμφωνίας με τον εκλεκτό για τη τεχνική ηγεσία, να προχωρήσει άμεσα και ο σχεδιασμός.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Grandsport.gr, οι διοικούντες του Ηροδότου, βρίσκονται σε συζητήσεις με υποψηφίους προπονητές, έχοντας ως στόχο το κεφάλαιο αυτό να… κλείσει το αργότερο το βράδυ της Τετάρτης 5 Ιουλίου. Αναφορικά με τις μετεγγραφικές τους κινήσεις, πέραν του Αλέξανδρου Κασμερίδη και του Λευτέρη Ρουσσάκη που αποκτήθηκαν, δεν έχει γίνει κάποια άλλη μετεγγραφή παρά το γεγονός πως υπάρχουν επαφές με ποδοσφαιριστές.

Στη λίστα των ανθρώπων του Ηροδότου, βρίσκονται σε περίοπτη θέση οι Γιώργος Σοφιάνης, Γιάννης Αγτζίδης, Ντάνιελ Ντιμ Αργκιλέσι και Ρετζέπ Μπιλτσάρι, οι οποίοι όμως εφόσον ο… εκλεκτός προπονητής ανάψει το “πράσινο” φως, μόνο τότε θα προχωρήσουν σε συμφωνία μαζί τους.

Ο Γιώργος Σοφιάνης είναι 21 ετών, επιθετικός, αγωνιζόταν στο πρωτάθλημα της Β Εθνικής με τη φανέλα της Καλλονής και σε 25 συμμετοχές που είχε, σημείωσε δύο γκολ, ενώ ο Γιάννης Αγκτζίδης «αρέσει» πολύ στους διοικούντες οι οποίοι έχουν βολιδοσκοπήσει τις προθέσεις του. Ο πρώην ποδοσφαιριστής του Άρη, αγωνιζόταν πέρυσι στον ΑΟ Καρδιάς στις τοπικές κατηγορίες της ΕΠΣ Μακεδονίας, ενώ έχει αγωνιστεί ακόμα μεταξύ άλλων σε Επισκοπή, Δόξα Δράμας, Λάρισα, Γαννιτσά και Απόλλων Καλαμαριάς.

Αναφορικά με τους Ντάνιελ Ντιμ Αργκιλέσι και Ρετζέπ Μπιλτσάρι, οι δύο ποδοσφαιριστές του Αλμυρού έχουν αφήσει καλές εντυπώσεις στους ανθρώπους του Ηροδότου, οι οποίοι είχαν ήδη μία πρώτη επαφή με τη διοίκηση της ομάδας του Γαζίου για την παραχώρηση τους, όμως και αυτές οι περιπτώσεις αναμένεται να ενεργοποιηθούν εκ νέου μετά την έλευση του νέου προπονητή.

Related posts

Ανακοινώνει Τσιλιγκίρη ο Αήττητος Σπάτων!

Abola Team 2

Την οριστική μορφή του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής περιμένουν 109 ομάδες

Abola Team 2

Γ’ Εθνική: Το Σάββατο (19/3) Καραβάς – Πανελευσινιακός

Abola Team