free page hit counter
13.8 C
Αθήνα
3 Απριλίου, 2025
Abola.gr
Γ' ΑΘΗΝΩΝ

Γυμναστής στην ΑΕ Ιλίου ο Σωτήρης Σπύρου

Ο Σωτήρης Σπύρου είναι το νέο μέλος στο προπονητικό τιμ της ΑΕ Ιλίου, αφού ο εν λόγω γυμναστής θα είναι ο άμεσος συνεργάτης του Δημήτρη Καρανάσιου στην τεχνική ηγεσία του συλλόγου.
Η πρώτη συγκέντρωση για την καινούργια ποδοσφαιρική χρονιά θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 23 Αυγούστου στις 8 μ.μ. στο Δημοτικό Στάδιο Ιλίου.
Μοναδικός στόχος της ΑΕ Ιλίου, όπως ξεκαθάρισε και ο πρόεδρος Παναγιώτης Σπυρίδης, θα είναι η άνοδος στην Β’ Αθήνας:
“Θέλουμε να πετύχουμε αυτό που δεν μπορέσαμε φέτος να υλοποιήσουμε. Όλοι οι παίκτες που αγωνίστηκαν και φέτος, θα συνεχίσουν και είμαι αισιόδοξος ότι με την ποιότητα του υπάρχοντος ρόστερ και σίγουρα με την συμβολή τόσο του προπονητή Δημήτρη Καρανάσιου, όσο και του γυμναστή Σωτήρη Σπύρου, στο τέλος της νέας σεζόν, επιτέλους να… χαμογελάσουμε”.

Related posts

Εξάσφαιρος ο ΠΟΨ 6-0 εκτός τον Απόλλωνα Περιστερίου

Abola Team 3

Δάφνη Αθηνών-Νίκη Αλίμου 0-0

Abola Team 3

Το 18 στα 18 με καρέ του Μαρτέκα η Κηπούπολη!!!

Abola Team 3