free page hit counter
21.4 C
Αθήνα
26 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΕΠΣΑΝΑ

Νίκος Μπαγινέτας (Εθνικός Λυκίας): Στόχος μας είναι η πρώτη τριάδα στην Γ’ ΕΠΣΑΝΑ

Tην ΑΕ Πικερμίου θα αντιμετωπίσει την Κυριακή 5/9 στις 6 μ.μ. στο γήπεδο Αγίας Μαρίνας ο Εθνικός Λυκίας σε φιλικό παιχνίδι στα πλαίσια της προετοιμασίας για το καινούργιο Πρωτάθλημα της Γ’ ΕΠΣΑΝΑ.
Ο προπονητής Απόστολος Ζορμπάς αναμένεται να δώσει χρόνο συμμετοχής σε όλους τους ποδοσφαιριστές για να διαπιστώσει τις αδυναμίες που υπάρχουν σε κάθε παίκτη και να δουλέψουν στη συνέχεια πάνω σε αυτές.
Ο πρόεδρος του Εθνικού Νίκος Μπαγινέτας (φωτό), αναφερόμενος στον στόχο της ομάδας στο νέο Πρωτάθλημα της Γ’ Κατηγορίας, τόνισε:
“Ο Εθνικός, ο οποίος βασίζεται σε παίκτες του Δήμου Μαραθώνα και της Νέας Μάκρης θα επιδιώξει να πλασαριστεί στην πρώτη τριάδα της βαθμολογίας. Εκτός όμως από την πρώτη ομάδα ιδιαίτερη βαρύτητα δίνουμε στην ακαδημία και στα νέα παιδιά της περιοχής, καθώς και στο υπό σύσταση γυναικείο τμήμα ποδοσφαίρου στο οποίο επικεφαλής είναι ο Δημήτρης Μέξης. Επίσης, ο σύλλογός μας εκτός από το ποδοσφαιρικό τμήμα διαθέτει και τμήμα στίβου”.
Στο μεταξύ, το ΔΣ και ο πρόεδρος Νίκος Μπαγινέτας ευχαριστούν τους κ.κ. Γιάννη Τριμπούκη, Γιάννη Κουμπή, Γιώργο Μέντζιο, Γιάννη Μόκα, Θοδωρή Γεωργιόπουλο, Θέμη Νικηφοράκη, Κώστα Τρίμη, Γιάννη Κιούλο, Δημήτρη Αποστολάκο, Νίκο Μανδηλά, Άγγελο Θεοφανόπουλο, αλλά και τις επιχειρήσεις της περιοχής, για την στήριξή τους στο σύλλογο.

Related posts

ΕΠΣΑΝΑ: Τα σημερινά (23/10/22) αποτελέσματα

Abola Newsroom

ΕΠΣΑΝΑ: Τα σημερινά αποτελέσματα 12/3

Abola Newsroom

Το πρόγραμμα της Γ’ κατηγορίας ΕΠΣΑΝΑ

Τάσος Ζαφειρίου