free page hit counter
18.9 C
Αθήνα
26 Απριλίου, 2024
Abola.gr
ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ

ΑΕΚ Μεσολογγίου: Πλήρωσε τις απουσίες τεσσάρων βασικών παικτριών

Την πρώτη της ήττα γνώρισε η ΑΕΚ Μεσολογγίου στο Μοσχάτο από τον τοπικό Οδυσσέα με σκορ 2-0.
Όπως τονίζουν οι άνθρωποι του συλλόγου, οι απουσίες τεσσάρων βασικών παικτριών (Βάτσικα, Φιλανδριανού, Παναγιωτακοπούλου και Αυγέρη) ήταν καταλυτικές και επηρέασαν σημαντικά και αυτό άλλωστε φάνηκε στην χθεσινή αναμέτρηση, αφού όπως αναφέρουν, η ομάδα της Αιτωλοακαρνανίας δεν μπόρεσε να είναι ανταγωνιστική τουλάχιστον όπως άλλες φορές.
Να σημειωθεί ότι στο 55′ η 16χρονη Παπαδογεώργου σε ανεπανάληπτο τετ – α- τετ δεν μπόρεσε να φέρει το ματς στα ίσα (1-1), αφού νικήθηκε από την αντίπαλο τερματοφύλακα.
Ο Γιάννης Γουλής κατέβασε την ΑΕΚ με την παρακάτω σύνθεση:
Παναγιωτοπούλου, Παπαδογεώργου, Ι. Λαζανά (75′ Ειρ. Πιζάνια), Μόκκα, Πρασσά (65′ λ.τρ. Γατσούλια), Γεωργίου (75′ Τζουμερκιώτη), Ζαχαράτου, Πετσίνη (37′ Βράνα-Τριανταφύλλου), Μ. Γρομητσάρη, Δ. Μαρκουτσά, Τaila Farias (φωτό).

“Άψογη η φιλοξενία του Οδυσσέα και του κ. Παπακώστα”

Η ομάδα της ΑΕΚ Μεσολογγίου εξέδωσε ευχαριστήρια ανακοίνωση στην οποία τονίζει την άψογη φιλοξενία της αποστολής της ομάδας της Αιτωλοακαρνανίας από τον Οδυσσέα Μοσχάτου.
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
“Το Δ. Σ. της ΑΕΚ Μεσολογγίου εκφράζει θερμές ευχαριστίες προς την διοίκηση της ομάδας του Οδυσσέα Μοσχάτου και ιδιαίτερα του προέδρού της Κώστα Παπακώστα για την άψογη φιλοξενία που έτυχε η αποστολή μας στο γήπεδο. Τέτοιες φιλοξενίες προάγουν το γυναικείο ποδόσφαιρο και επιφυλλασόμαστε να ανταποδώσουμε στον αγώνα του δεύτερου γύρου στο Μεσολόγγι”.

Related posts

Δεν τα κατάφεραν τα κορίτσια!

Abola Team

H Προπονήτρια των Νέων Ατρομήτου Καλομοίρα Κοντομίχη

Τάσος Ζαφειρίου

Σούπερ μεταγραφές με Ηλέκτρα Πλυτά και Χριστίνα Μακρή οι Αβαντίδες Χαλκίδας

Τάσος Ζαφειρίου