free page hit counter
15.1 C
Αθήνα
Απρίλιος 1, 2023
Abola.gr
A' ΑΘΗΝΩΝ ΕΠΣ ΑΘΗΝΩΝ

Το ντέρμπι των βόρειων στο Χολαργό

ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ – ΧΟΛΑΡΓΟΣ 1-2
Σε ένα ματς που και οι δύο ομάδες ήθελαν τη νίκη για τους δικούς τους λόγους ο Χολαργός τελικά πέρασε νικηφόρα από τα Βριλήσσια επικρατώντας με 2-1 της ομώνυμης ομάδας και παραμένει στην δεύτερη θέση της βαθμολογίας του 2ου ομίλου της Α’ ΕΠΣΑ.
Οι φιλοξενούμενοι βρέθηκαν να προηγούνται με 2-0 με τα τέρματα των  Μολφέση (28’ πέναλτι) και Τίγκα (56’ αυτογκόλ), με τους γηπεδούχους απλά να μειώνουν με τον Μπακέα στο 80’ με πέναλτι.
Δοκάρια: Κατσιμίχας (1’)
Διαιτητές: Περράκης, Α. Φωτόπουλος-Κολλιάκος
ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ: Ξυδόπουλος, Παπουτσής (70′ Μότσιος), Κόκκινος, Κυρκιλής, Δημητρέλος, Μπακέας, Αραμπατζής (88′ Γκιονάι), Τίγκας, Κατσιμίχας (70′ Παπαδημητρόπουλος), Μακρής (88′ Κουρής), Νικολά (46′ Γκεοργκάτζε).
ΧΟΛΑΡΓΟΣ: Μολφέσης, Ντόβας, Τσαγκάρης, Μηλιώνης, Μιχελής, Τσίρος, Κωνσταντινίδης (66′ Δημητριάδης), Ζαχαρόπουλος, Χατζής, Τσιαντής (46′ Μυλωνάς), Σκούμας (90′ Μπαλαχτσής).

Related posts

«Κληρώνει» για νέα διοίκηση στην Αγία Παρασκευή

Kώστας Παλαιολόγος

Κανελλάτου: Μας έχει λείψει το ποδόσφαιρο…

Abola Team

Η Αγ. Παρασκευή 1-0 τον Φωστήρα

Abola Team 2