free page hit counter
21.4 C
Αθήνα
26 Απριλίου, 2024
Abola.gr
A' ΑΘΗΝΩΝΕΠΣ ΑΘΗΝΩΝ

Έκοψε πρώτη το νήμα του τερματισμού η Αγία Παρασκευή (2-1)

Η Αγία Παρασκευή γίνεται η δεύτερη ομάδα, μετά τον Άρη Πετρούπολης, η οποία εξασφάλισε και μαθηματικά τον τίτλο, μετά τη χθεσινή νίκη που πέτυχε επί του Ολυμπιακού Νέων Λιοσίων με 2-1. Οι «μελανόλευκοι» μετά από 18 χρόνια, στέφονται πρωταθλητές στην Α’ κατηγορία Αθηνών και τώρα θα προετοιμαστούν για τα μπραράζ με τους πρωταθλητές των τριών άλλων ομίλων της Α’ Αθηνών. Φυσικά τα δύο επόμενα παιχνίδια που απομένουν με τον Αίαντα Ταύρου (εκτός) και τη Λυκόβρυση (εντός) έχουν για την «Αγία» τυπικό χαρακτήρα. Στο 2’ ο Κουλούρης άνοιξε το σκορ και στο 16΄ο Νικολάου ισοφάρισε σε 1-1. Το τελικό 2-1 έγραψε στο 80’ μέσα σε πανηγυρισμούς ο Κραψίτης.
Τον αγώνα διαιτήτευσαν οι Θώμογλου, Γαλαριώτης και Μικελόπουλος.
ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ: Καταχανάκης, Μήτσης, Χατζίου, Φειδαίος, Γαλανόπουλος, Σταμούλης (67’ Ψαραδέλης), Μπόλης (71’ Φάρκωνας), Πατερίτσας, Κουλούρης, Μπουτσικάρης, Κραψίτης (84’ Μακρυπίδης).
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΝΕΩΝ ΛΙΟΣΙΩΝ: Γιαννόπουλος, Λαμπρόπουλος, Φραγκόπουλος, Μιχαηλίδης (70’ Γιαταγανάκης), Βασιλάκος, Λένγκα, Μπιλικαΐδης (70’ Ζέρβας), Γανωτής, Νικολάου (81’ Καραχάλιος), Γκαβζίδης (74’ Χριστόπουλος), Τσάτσα (81’ Γεωργόπουλος).

Related posts

Τρίτη θέση για την Μικτή Παίδων της ΕΠΣΑ στο φάιναλ φορ της Κατερίνης

Abola Team 3

Η ανάρτηση του Πανερυθραϊκού για το διπλό με τα Πετράλωνα

Abola Team 3

Ανανεωμένος ο Γ.Σ. Αργυρούπολης

Kώστας Παλαιολόγος