free page hit counter
15 C
Αθήνα
27 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Γ΄ΕΘΝΙΚΗ - 6ΟΣ ΟΜΙΛΟΣΓ' ΕΘΝΙΚΗ

Αρναούτης: «Το ματς θα κριθεί στις λεπτομέρειες»

Μονόδρομος είναι η νίκη για την Προοδευτική, στο ντέρμπι της τελευταίας αγωνιστικής κόντρα στον Πανελευσινιακό, εντός έδρας. Οι «βυσσινί» θέλουν πάση θυσία το τρίποντο για να τερματίσουν στην πρώτη θέση του έκτου ομίλου που οδηγεί στα μπαράζ για την άνοδο στη Σούπερ Λιγκ 2.
Σε δηλώσεις του για το ντέρμπι, ο προπονητής, Δημήτρης Αρναούτης, υπογράμμισε τα εξής: «Είναι ένα ματς που χαρακτηρίζεται ο τελικός των… τελικών διότι κρίνεται το πρωτάθλημα. Υπάρχει εμπιστοσύνη σε όλους τους ποδοσφαιριστές καθώς φέτος έδειξαν ότι δίκαια βρίσκονται στην κορυφή της βαθμολογίας. Ξέρω ότι θα δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό και πιστεύω ότι με τη βοήθεια του κόσμου θεωρώ ότι στο τέλος θα τα καταφέρουν. Θα είναι ένα ματς που θα κριθεί στις λεπτομέρειες.
Άλλωστε στον όμιλο μας όλα τα ματς εκεί κρίνονται. Τη φετινή χρονιά στον 6ο όμιλο τρεις ομάδες από την αρχή της χρονιάς πάλεψαν για την κατάκτηση της 1ης θέσης. Έγινε ένα ανταγωνιστικό πρωτάθλημα και στην κορυφή και στην ουρά και αυτό φαίνεται μέχρι σήμερα όπου υπάρχει ανταγωνισμός για την επίτευξη των στόχων που έχουν θέσει η ομάδες. Σε αυτό το σημείο θέλω να δώσω συγχαρητήρια στην Προοδευτική, τον Εθνικό Πειραιά και τον Πανελευσινιακό για την προσπάθεια τους. Παρ’ όλα αυτά πιστεύω ότι εδώ που φτάσαμε στο τέλος θα τα καταφέρουμε και θα είμαστε οι πρωταθλητές του 6ου ομίλου».

Related posts

Ο Κυριάκος Μίχας στην τεχνική ηγεσία του Ασπρόπυργου

Abola Team 2

Θωρακίζει την εστία του με Λαμπρόπουλο ο ΑΠΟΚ Βελούχι!

Abola Team 2

«Λάμψη» Μενδρινού στον Παναργειακό

Kώστας Παλαιολόγος