free page hit counter
18.4 C
Αθήνα
27 Απριλίου, 2024
Abola.gr
ΕΠΣ ΑΘΗΝΩΝ

Ο Μικρασιατικός πήρε και τον Σάμιο

Νέα μεταγραφή για τον Μικρασιατικό / Εθνικό Αστέρα είναι ο Αργύρης Σάμιος και η σχετική ανακοίνωση του συλλόγου αναφέρει τα εξής: «Ο Μικρασιατικός/ Εθνικός Αστέρας βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τη συμφωνία του με τον ποδοσφαιριστή, Αργύρη Σάμιο.
Το νέο απόκτημα της ομάδας μας γεννήθηκε στις 2/1/1990 (32 χρόνων) και αγωνίζεται στην μεσαία γραμμή. Την προηγούμενη αγωνιστική σεζόν κατέκτησε το πρωτάθλημα στον 5ο όμιλο της Γ’ Εθνικής όντας ποδοσφαιριστής του ΓΣ Ηλιούπολης, έχοντας σημαντικό ρόλο στην πορεία της ομάδας. Διακρίνεται για την άριστη τεχνική κατάρτιση που διαθέτει καθώς για την τεράστια εμπειρία καθώς τα προηγούμενα χρόνια έχει αγωνιστεί σε υψηλό επίπεδο μετρώντας μάλιστα αρκετές διακρίσεις τόσο σε ομαδικό όσο και σε ατομικό επίπεδο. 
Ο Αργύρης Σάμιος έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα με τη φανέλα του Παναθηναϊκού. Στη συνέχεια ακολούθησε μια λαμπρή καριέρα σε Ηλυσιακό, Χερσόνησο, Αιγάλεω, Απόλλων Σμύρνης, Προοδευτική, Εθνικό Αστέρα, Εθνικό Πειραιά, Τράχωνες, Ατρόμητο Πειραιά, Ιωνικό, Παλληνιακό, Κηφισιά, Φωστήρα και Αστέρα Βάρης.
Έχοντας κάνει πρωταθλητισμό με όλες τις ομάδες στις οποίες αγωνίστηκε, το νέο μεταγραφικό μας απόκτημα έρχεται να προστεθεί στο ήδη ποιοτικό ρόστερ της ομάδας για να βοηθήσει με την εμπειρία του και τις ικανότητες του. Καλωσορίζουμε τον Αργύρη Σάμιο και του ευχόμαστε καλή αγωνιστική σεζόν».

 

Related posts

Τα σημερινά αποτελέσματα στην ΕΠΣΑ

Abola Team

Κλήσεις σε παίκτες της Μικτής Παίδων της ΕΠΣΑ για την Τρίτη 20/2

Abola Team 3

Πήρε Στρεμπα Γιώργο η ΑΕ Περιστερίου

admin