free page hit counter
25.6 C
Αθήνα
27 Ιουλίου, 2024
Abola.gr
ΕΠΣ ΑΘΗΝΩΝ

«Καθάρισε» το ντέρμπι η Νέα Ιωνία (2-0)

Η Νέα Ιωνία ήταν το… αφεντικό στο ντέρμπι με τον ΓΣ Καισαριανής, καθώς πήρε τη νίκη με 2-0. Στο ξεκίνημα οι φιλοξενούμενοι ήταν καλύτεροι και στο 9’ είχαν δοκάρι με τον Κασάπη, μετά από σέντρα του Νίκου. Στο 19’ οι γηπεδούχοι ζήτησαν πέναλτι σε ανατροπή του Αδαμόπουλου, όμως ο διαιτητής Κατοίκος υπέδειξε την παράβαση εκτός περιοχής και ένα λεπτό αργότερα ο Ντιρμίσι είχε δοκάρι.
Στην επανάληψη η Νέα Ιωνία ανέβασε στροφές και κατάφερε να πετύχει δύο τέρματα. Στο 55’ ο Ντιρμίσι έκανε το σουτ η μπάλα βρήκε το δοκάρι και στην επιστροφή της ο Κώστας Παπαδόπουλος με σουτ έκανε το 1-0. Το τελικό 2-0 διαμόρφωσε στο 81’ με πλασέ ο Αδαμόπουλος.
Διαιτητές: Κατοίκος, Μητροφάνης, Φωτόπουλος.
ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ: Παπουτσής, Αδαμόπουλος (89’ Τζαμάι), Γερόλυμος, Μπάστας, Νταϊφώτης, Κούντου, Κομνηνός (74’ Φρατζέκος), Παπαδοπουλος Κ. (89’ Χρονόπουλος), Παπαδόπουλος Μ., Ντιρμίσι (86’ Αγγελής), Ούτσικας (74’ Πετράς).
ΓΣ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗΣ: Ντόνι, Τζίτζης, Μαρίνης, Αϊβάζης, Γιαννουλάκης, Σούλκο (71’ Πεμάι), Νίκου (71’ Πλακάλι), Πατερίτσας, Γεωργίου (56’ Γκλεζάκος), Μιράκα (56’ Αγκόλι), Κασάπης (56’ Μακαρονάς).

Related posts

Δήλωση Ενωσιακού Προπονητή ΕΠΣΑ Κ17 Τάσου Δημητρίου

Ρένος Γιαμπουράς

Πολύτιμο τρίποντο η Αγία Ελεούσα (2-1)

Abola Team

Η ΕΠΣΑ για την απώλεια του Στράτου Πανταζή

Abola Team 3