free page hit counter
27.8 C
Αθήνα
27 Ιουλίου, 2024
Abola.gr
ΕΠΣ ΠΕΙΡΑΙΑΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Τον επιθετικό Αλέξη Σιδηρόπουλο απέκτησε η Θύελλα Αχιλλέα Κορυδαλλού

Αναλυτικά:
??Α.Ε. ΘΥΕΛΛΑΣ ΑΧΙΛΛΕΑ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ F.C.?? #ΕΠΙΣΗΜΗ_ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Μια ακόμη πολύ σπουδαία μεταγραφή για την ομάδα μας…!
Βρισκόμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινωσουμε επίσημα την απόκτηση του εξαιρετικού επιθετικου Αλέξη Σιδηρόπουλου! Πρόκειται για μια πολύ σημαντική κίνηση για την ομάδα μας καθώς ο Σιδηρόπουλος είναι ένας έμπειρος καταξιωμένος επιθετικός με ευχέρεια στο σκοράρισμα. Διακρίνεται για την ταχύτητα του και μπορεί να αγωνιστεί τόσο ως σέντερ φορ τόσο και ως ακραίος εξτρεμ με την ίδια ευκολία αφού έχει πολλές ικανότητες και ως ακραίος και δημιουργικα.
Η ομάδα μας με την απόκτηση του Σιδηρόπουλου ενισχύεται ακόμα περισσότερο στην επιθετική της γραμμή με έναν έμπειρο και ικανότατο ποδοσφαιριστη. Ο Αλέξης Σιδηρόπουλος έχει αγωνιστεί σε Νέους Ευγένειας, ΑΣ Δραπετσώνας, Φαληρικο, ΑΟΑΔ,Α.Ε.Σ. Μεθάνων, Α.Ε.Ε.Σ. Κορακοβουνιου όπου ξεχωριζε με τις εμφανίσεις του και ήταν παίκτης με πρωταγωνιστικο ρόλο.
Αλέξη σε καλωσορίζουμε στην οικογένεια μας και σου ευχόμαστε υγεία πάνω από όλα και πολλές επιτυχίες με την ομάδα μας! Η διοικηση της ομάδας μας ενισχύει την ομάδα συνεχώς με ποδοσφαιριστες που ξεχωρίζουν και ανεβάζουν το επίπεδο αγωνιστικά μαζί με το αξιόλογο ροστερ.
#TAFC #FAMILY #RESPECT ??✌️?⚽

Related posts

Τραγωδία στη Βραζιλία, έπεσε αεροπλάνο με ποδοσφαιρική ομάδα – Τα πρόσωπα του δράματος (video, pics)

Abola Newsroom

Λάρισα-ΠΑΟΚ 1-1

Abola Team 2

Τα σημερινά (21/12/19) αποτελέσματα στην ΕΠΣΠ

Abola Newsroom