free page hit counter
18.4 C
Αθήνα
27 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΑΘΗΝΩΝΕΠΣ ΑΘΗΝΩΝΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ανδριόπουλος: Έτσι θα υπάρξει αναβάθμιση στη Γ’ κατηγορία

Ο πρόεδρος των Αμπελοκήπων Κώστας Ανδριόπουλος αναφερόμενος στο πρωτάθλημα της Γ’ κατηγορίας Αθηνών όπου συμμετέχει και η ομάδα του, έκανε τις παρακάτω δηλώσεις:
«Για να υπάρχει αναβάθμιση στο πρωτάθλημα της Γ’ κατηγορίας Αθηνών θα πρέπει να δημιουργηθούν λιγότεροι όμιλοι με περισσότερες ομάδες. Κάθε γκρουπ θα πρέπει να απαρτίζεται από 14 με 16 σωματεία, ώστε το πρωτάθλημα να έχει μεγαλύτερη διάρκεια και να μην πέφτει η αυλαία του το Πάσχα. Επίσης υπάρχει ένας όμιλος με δεύτερες ομάδες που έχει 10 συνολικά ομάδες και θα γίνουν 18 αγωνιστικές. Επίσης αρκετοί από τους αγώνες της κατηγορίας ξεκινούν αρκετά νωρίς γιατί δεν υπάρχουν πολλά διαθέσιμα γήπεδα. Εύχομαι στους παράγοντες, στους αθλητές, στους διαιτητές και στη διοίκηση της Ένωσης καλή αγωνιστική σεζόν, χωρίς βία στους αγωνιστικούς χώρους».
Στον αγωνιστικό τομέα, οι Αμπελόκηποι την Κυριακή υποδέχονται τον Προμηθέα Δάφνης στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Γ’ κατηγορίας. Το ματς θα γίνει στο γήπεδο της Αλεπότρυπας, θα ξεκινήσει στις 11.30 το πρωί και στόχος της ομάδας είναι να πάρει το τρίποντο για να μπει με το … δεξί στο νέο πρωτάθλημα.   
*** Στη φωτό ο πρόεδρος των Αμπελοκήπων, Κώστας Ανδριόπουλος (δεξιά) με τον τεχνικό του συλλόγου, Πέτρο Αντωνίου

Related posts

Τα αποτελέσματα του Σαββάτου (25/3) στην ΕΠΣΑ

Abola Team 3

Αήττητος: Κλεισμένος Σπυρόπουλος, θέλει Χαντί

Ρένος Γιαμπουράς

Football League: Δύσκολα η Καλλιθέα επί του Αιγάλεω – «Γεμάτο» ματς στον Ασπρόπυργο

Γιώργος Ανανίδας