free page hit counter
17.1 C
Αθήνα
28 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΑΘΗΝΩΝΕΠΣ ΑΘΗΝΩΝΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Κανατσέλης: Να επιστρέψει ο Ιάσονας στη Β’ κατηγορία

Ο Ιάσονας ξεκίνησε με το … δεξί τις υποχρεώσεις του στο πρωτάθλημα της Γ’ κατηγορίας καθώς επικράτησε του ΑΟ Γλυφάδας με 4-0 και τώρα η ομάδα προετοιμάζεται για το επόμενο παιχνίδι κόντρα στο Κουκάκι, εκτός έδρας. Ο εκ των τεχνικών του συλλόγου, Γιάννης Κανατσέλης έκανε δηλώσεις και αναφέρθηκε στον όμιλο που συμμετέχει η ομάδα του, στη νίκη επί του ΑΟ Γλυφάδας, καθώς και στους στόχους του Ιάσονα και τόνισε τα εξής:
«Στον πρώτο όμιλο μετέχουν αρκετές παραδοσιακές ομάδες όπως Κουκάκι, Πανθησειακός, Γκυζιακός και Παγκράτι. Επίσης λαμβάνουν μέρος και σωματεία που δεν έχουμε σαφή εικόνα για την δυναμικότητά τους όπως Νίκη Αλίμου και ΑΟ Γλυφάδας. Βέβαια όλα θα κριθούν στο γήπεδο. Στόχος του Ιάσονα είναι η άμεση επιστροφή στη  Β’ κατηγορία. Ξεπεράσαμε το άγχος της πρεμιέρας και συνεχίζουμε την προσπάθειά μας».
Το Σάββατο (14/10) ο Ιάσονας θα δώσει φιλικό αγώνα με αντίπαλο τον Γαλαξία. Το ματς θα γίνει στο γήπεδο που βρίσκεται στο νταμάρι, στην Κηπούπολη και οι δύο τεχνικοί, Γιάννης Κανατσέλης και Κώστας Δαδίτσος θα δώσουν χρόνο συμμετοχής σε όλο το έμψυχο υλικό που έχουν στη διάθεσή τους.

Related posts

Διπλό ο ΑΟΝ Αργυρούπολης, ισόπαλοι Άρης Χολαργού-Αλσούπολη

Abola Team 3

Τακτική Γενική Συνέλευση 7/6 η ΕΠΣΑ και οι προσκλήσεις των Μικτών Νέων και Παίδων

Abola Team 3

ΕΠΣΑ: Το αυριανό (28/1) πρόγραμμα σε Α’, Β’ και Γ’ κατηγορία

Abola Team