free page hit counter
18.4 C
Αθήνα
27 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Β΄ ΕΠΣΑ - 1ΟΣ ΟΜΙΛΟΣΒ' ΑΘΗΝΩΝΕΠΣ ΑΘΗΝΩΝ

Φιλίππου: Στόχος της Χρυσούπολης η άνετη παραμονή

Η νεοφώτιστη στην Β’ κατηγορία Χρυσούπολη στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος έχει μία νίκη (με ΓΣ Αργυρούπολης 2-1) και μία ήττα (από τον Χαραυγιακό 2-1). Την Κυριακή η ομάδα υποδέχεται τον Άτταλο Νέας Φιλαδέλφειας (10 το πρωί) και το ζητούμενο είναι η κατάκτηση των τριών πόντων. Από το συγκεκριμένο ματς θα απουσιάσουν ο Ηλίας Αναγνώστου και ο Γιώργος Ζούκας που είναι τραυματίες.
Ο τεχνικός του συλλόγου, Δημήτρης Φιλίππου δηλώνει ικανοποιημένος από το ξεκίνημα της ομάδας του στη Β’ κατηγορία και πρόσθεσε τα εξής:
«Ο πρώτος όμιλος είναι και ο πιο δύσκολος στη Β’ κατηγορία. Το μεγάλο και αδιαφιλονίκητο φαβορί είναι ο Χαραυγιακός, ενώ πολύ καλές ομάδες διαθέτουν ο Φοίνικας Περιστερίου, τα Βριλήσσια και ο ΓΣ Αργυρούπολης. Είμαι ικανοποιημένος από το ξεκίνημα, αφού στο ματς με τον Χαραυγιακό χάσαμε στις λεπτομέρειες και βασικός στόχος της Χρυσούπολης είναι η άνετη παραμονή στην κατηγορία.  Στη συνέχεια παιχνίδι με παιχνίδι θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο».
Στο μεταξύ, η ομάδα αντιμετωπίζει σοβαρό γηπεδικό πρόβλημα, καθώς δεν έχουν ολοκληρωθεί ακόμη οι εργασίες στο γήπεδο της Χρυσούπολης. Έτσι οι παίκτες αναγκάζονται να κάνουν προπονήσεις στις 10.30 το βράδυ, στο Γ’ γήπεδο Πετρούπολης.

Related posts

ΕΠΣΑ: Τα πλήρη αποτελέσματα

Abola Team

Στο παιχνίδι του τίτλου ο Πανιώνιος Καισαριανής (0-1)

Abola Team

Τον επιθετικό Μάριο Μπιτσάνη απέκτησε το Ρουφ

Abola Team 3