free page hit counter
26.3 C
Αθήνα
7 Οκτωβρίου, 2024
Abola.gr
ΕΠΟ

Πρόκριση ο Ασπρόπυργος, 2-1 εκτός την Ατλαντίδα στο Κύπελλο Ερασιτεχνών-Δηλώσεις, παρουσίες, φωτορεπορτάζ

Σε ένα πραγματικό ντέρμπι στο γήπεδο Γέρακα το οποίο αποτέλεσε διαφήμιση για το ποδόσφαιρο της Αττικής και το οποίο παρακολούθησαν 300 περίπου φίλαθλοι που άπαντες έδειξαν τεράστιο ήθος ο Πανασπροπυργιακός του Σάκη Βερούτη νίκησε εκτός ‘έδρας τον ΑΟ Ατλαντίς του Βαγγέλη Χαντέ και πέρασε στην 3η φάση του Κυπέλλου Ερασιτεχνών.

Οι φιλοξενούμενοι στο πρώτο ημίχρονο ήταν άπιαστοι στις αντεπιθέσεις τους και με τον ταχύτατο Ζωγράφο να ζωγραφίζει μπροστά μαζί με τον Καλέμι προηγήθηκε με 2-0 στο σκορ από πολύ νωρίς. Μόλις στο 4′ ο Ζωγράφος με τρομερό σουτ μέσα από την περιοχή παρά την πίεση των αμυντικών έκανε το 0-1. Στο 20′ από σέντρα του Καλέμι πάλι ο Ζωγράφος από κοντά ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 0-2 για την ομάδα του Ασπροπύργου που στο πρώτο μέρος πάταγε καλύτερα στο γήπεδο, μπήκε απόλυτα διαβασμένη και ήξερε τι ήθελε. Η Ατλαντίδα μείωσε στο 76′ με καρφωτή κεφαλιά του Κούτρη κι αφού η μπάλα έσκασε στο έδαφος και με τον τρόπο αυτό διαμορφώθηκε το τελικό 1-2. Οι γηπεδούχοι πάντως είχαν δύο δοκάρια. Στο 33′ σε μακρινό σουτ του Κουλίρα η μπάλα αποκρούστηκε από το κάθετο δοκάρι ενώ το ίδιο έγινε και στο 70′ σε κεφαλιά του Καλιαμπάκα ενώ στην συνέχεια της φάσης οι επιθετικοί της Ατλαντίδας δεν μπόρεσαν από κοντά να στείλουν την μπάλα στα δίχτυα.

Το παιχνίδι ήταν πλούσιο σε φάσεις. Στο 1′ σε σουτ του Κούτρου απέκρουσε σωτήρια ο γκολκίπερ Τσακιλτσίδης. Στο 11′ νέα σωτήρια απόκρουση του Τσακιλτσίδη σε σουτ του Κουλλίρα ενώ στην εξέλιξη του παιχνιδιού η μπάλα πέρασε ελάχιστα κόρνερ από την συμβολή των δοκών της εστίας του Ασπροπύργου. Σωτήριες αποκρούσεις στο 21′ του Τσακιλτσίδη σε κόρνερ του Χρυσάφη και στο 28′ του Φυλακτού σε τετ-α-τετ σουτ του Καλέμι. Στο 29′ νέα σωτήρια απόκρουση του Φυλακτού προ του Ζωγράφου που έφευγε μόνος του ενώ στο 30′ και στο 31′ σε σουτ των Κουσίδη και Κουλλίρα αντίστοιχα η μπάλα έφυγε λίγο άουτ. Στο 48′ σε εκπληκτικό σε δύναμη μακρινό και ευθύβολο σουτ του Κουλίρρα η μπάλα και πάλι έφυγε ελάχιστα άουτ, όπως έγινε και στο 61′ σε σουτ του Χρυσάφη.Στο 67′ είχαμε εκπληκτική απόκρουση του Φυλακτού σε φοβερό σουτ του Ζωγράφου ενώ στο 72′ σε δύσκολο φάουλ του Κατσίκη απέκρουσε και πάλι εντυπωσιακά ο γκολκίπερ Φυλακτός. Στο 80′ η μπάλα έφυγε ελάχιστα άουτ σε σουτ και πάλι του Κατσίκη ενώ στο 82′ οι της Ατλαντίδας ζήτησαν χέρι και πέναλτι μετά από σέντρα του Κόντη. Στο 90′ ο Ντεντέϊ βρέθηκε σε θέση βολής αλλά απέκρουσε εντυπωσιακά ο γκολκίπερ Φυλακτός. Με λάθη το διαιτητικό τρίο Ευθυμίου, Κ. Μαχαίρας, Γεωργακόπουλος.

Το παιχνίδι παρακολούθησαν ο πρόεδρος της Επιτροπής Πρωταθλήματος Γ’ Εθνικής Μιχάλης Τζανόπουλος, ο πρόεδρος της ΕΠΣΑΝΑ Δημήτρης Γιαρένης, ο πρόεδρος του Γέρακα Γιώργος Μάρας, ο τεχνικός διευθυντής της Ατλαντίδας Αντώνης Φώσκολος όπως και ο Νότης  Μαχαίρας, ο πρόεδρος του ΑΟ Ατλαντίς Γιάννης Στασινόπουλος, ο γνωστός τεχνικός Μπάμπης Κατσάνος, ο γνωστός τεχνικός Μάκης Ράπτης, ο πρόεδρος του Ασπροπύργου Σπύρος Μπέκος, ο γνωστός διαιτητής Δημήτρης Γκούγκαρης, το στέλεχος της ΕΠΣΑΝΑ και ο γνωστός αθλητίατρος Φώντας Ρούσσης, ο γνωστός τεχνικός Μιχάλης Κατσίμπρας και το στέλεχος της ΕΠΣΑ Νίκος Καρβέλας και ο υπεύθυνος του αθλητικού σάιτ Abola.gr Ρένος Γιαμπουράς.

Μετά το τέλος του αγώνα ο τεχνικός του ΑΟ Ατλαντίς Βαγγέλης Χαντές δήλωσε: “Η ομάδα του Ασπροπύργου προκρίθηκε δίκαια. Παρόλα αυτά στο δεύτερο ημίχρονο που πιέσαμε είχαμε τις ευκαιρίες και δύο δοκάρια. Φάσεις από τις οποίες θα μπορούσαμε να είχαμε πάρει κάτι καλύτερο”.

Ο αρχηγός του Πανασπροπυργιακού Μάνος Καλογρίδης δήλωσε: “Θέλουμε να προχωρήσουμε στο Κύπελλο Ερασιτεχνών, αλλά στόχος μας είναι η άνοδος στην Γ’ Εθνική. Για το λόγο αυτό είμαστε έτοιμοι να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό στα τέσσερα ματς πρωταθλήματος που απομένουν. Στο παιχνίδι με την Ατλαντίδα μπήκαμε διαβασμένοι και δίκαια προκριθήκαμε”.

ΑΟ ΑΤΛΑΝΤΙΣ (Βαγγέλης Χαντές): Φυλακτός, Πλατέλας(58′ Σιούτης), Τσιτοφώτος(58′ Πανόπουλος), Κουλλίρα, Κολοτούρος, Μπούμπας, Κόντη, Μαλάϊ(71′ Κατσιγιάννης), Καλιαμπάκας, Χρυσάφης, Κούτρης.

ΠΑΝΑΣΠΡΟΠΥΡΓΙΑΚΟΣ: Τσακιλτσίδης, Μπεχλής, Σταγάκης, Ταράτσας, Πολύζος, Σιδηρόπουλος, Κατσίκης, Ζωγράφος(84′ Νάκας), Καλέμι(84′ Ντεντέϊ), Καλογρίδης, Κουσίδης.

ΦΩΤΗΣ ΚΑΤΣΟΥΦΗΣ

Δείτε πλούσιο ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ από το μεγάλο ντέρμπι στο Κύπελλο Ερασιτεχνών ΕΔΩ

 

[iframe width=”560″ height=”315″ src=”https://www.youtube.com/embed/mq_ArComk8I” frameborder=”0″ allowfullscreen ]

Related posts

Διακοφώτης: Μίλησε για τη Γ’ Εθνική και το ελληνικό ποδόσφαιρο

Γιώργος Ανανίδας

Ο Σουμπίνιο προβάρει και πάλι την φανέλα του Εθνικού Πειραιά

Abola Team

Θύμα επίθεσης ο πρόεδρος της ΕΠΣ Αθηνών – Καταγγελία βόμβα από τον ίδιο!

Ρένος Γιαμπουράς