free page hit counter
17.6 C
Αθήνα
27 Απριλίου, 2024
Abola.gr
ΕΠΟ

«Αποδώσαμε ποδόσφαιρο τοπ – επιπέδου!»

 

 

Ενθουσιασμένος από την άνετη πρόκριση επί του ΑΟ Σύρου και την εμφάνιση των παικτών του παρουσιάστηκε ο τεχνικός του Κερατσινίου Βασίλης Σπάθας.

 

Την ξέφρενη και αήττητη κούρσα του σε όλες τις διοργανώσεις, συνέχισε  απτόητο το Κερατσίνι, περνώντας σαν … σίφουνας από την Σύρο, όπου συνέτριψε με 5-0 τον τοπικό ΑΟ και προκρίθηκε άνετα στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ερασιτεχνών.

Ο αρχιτέκτονας των φετινών επιτυχιών των «ροσονέρι» Βασίλης Σπάθας μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου λίγη ώρα μετά την λήξη της αναμέτρησης είχε κάθε λόγο να αισθάνεται ενθουσιασμένος από την εκπληκτική φόρμα των παικτών του:

Παράλληλα, δεν δίστασε να δώσει το στίγμα του για την συνέχεια:

«Ξεκινήσαμε με τον ιδανικότερο τρόπο τις υποχρεώσεις μας στο Κύπελο Ερασιτεχνών και φθάσαμε σε μία πολύ άνετη πρόκριση, η οποία μας οπλίζει με αυτοπεποίθηση ενόψει της κρίσιμης συνέχειας στην διοργάνωση. Είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος από την συνολική εικόνα των ποδοσφαιριστών μου και από τον τρόπο με τον οποίο προσέγγισαν την αναμέτρηση. Βρισκόμαστε σε πολύ καλή φόρμα και το δείχνουμε στον αγωνιστικό χώρο, βγάζοντας πολλούς αυτοματισμούς κι όμορφες συνεργασίες. Αποδώσαμε ποδόσφαιρο τοπ-επιπέδου» ήταν το αρχικό σχόλιο του επιτυχημένου προπονητή των «ροσονέρι», για να προσθέσει:

 «Ξεκάθαρος στόχος μας είναι να φθάσουμε όσο ψηλότερα γίνεται στην διοργάνωση και να συνεχίσουμε με νίκες μέχρι το τέλος».

 

 

 

 

 

 

 

Related posts

Σύσκεψη για το VAR

Abola Newsroom

Λούβαρης: «ΕΠΟ και Πολιτεία πρέπει να βοηθήσουν τη Γ’ Εθνική»

Γιώργος Ανανίδας

Βγήκε η προκήρυξη της ΕΠΟ για το Κύπελλο Ερασιτεχνών-Στον 7ο όμιλο ο Κυπελλούχος της ΕΠΣΑΝΑ, στον 6ο της ΕΠΣΑ

Abola Team 3