free page hit counter
18.1 C
Αθήνα
30 Απριλίου, 2024
Abola.gr
ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΙ

Πλήθος κόσμου στην παρουσίαση του Βιβλίου του Μίμη Δομάζου στον Δήμο Αχαρνών

Με την παρουσία των βουλευτών της Ν.Δ. Θανάση Μπούρα και Βασίλη Οικονόμου, πλήθους κόσμου και πολλών επισήμων πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα το βράδυ (24/4) στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δημαρχείου Αχαρνών η παρουσίαση του μεγάλου αστεριού του ελληνικού, του ευρωπαϊκού και παγκοσμίου ποδοσφαίρου Μίμη Δομάζου.

Στην παρουσίαση του λευκώματος του “Στρατηγού” του ελληνικού ποδοσφαίρου με τίτλο “Μίμης Δομάζος, μυστικά και αποκαλύψεις, το βιβλίο της χρονιάς”, προλόγισαν η Πόπη Δομάζου και ο συγγραφέας του βιβλίου Άρης Ξηντάρας. Παραβρέθηκαν μεταξύ άλλων οι αντιδήμαρχοι Αχαρνών Γιώργος Σταύρου, Αντώνης Παλιούρας, Θεόδωρος Συρινίδης, ο δημοτικός σύμβουλος Δημήτρης Γιαννακόπουλος, ο γενικός γραμματέας του δήμου Θανάσης Κατσιγιάννης και από το διοικητικό συμβούλιο ακόμα ο Γιάννης Λαγώνης.

Την ΠΑΕ Αχαρναϊκός εκπροσώπησαν ο πρόεδρός της Κλήμης Κολλιός, το στέλεχος της διοίκησης Κουλουριώτης και οι ποδοσφαιριστές της ομάδας Πλαβούκος και Παπατόλιος μεταξύ άλλων. Ο Δήμαρχος Αχαρνών Γιάννης Κασσαβός τίμησε με πλακέτα και ιστορικό συλλεκτικό βιβλίο του δήμου τον Μίμη Δομάζο για την ιστορική πορεία του οποίου και την αξία του αναφέρθηκαν ο βετεράνος διεθνής κανονιέρης του Παναθηναϊκού Αντώνης Αντωνιάδης και βετεράνος διεθνής γκολκίπερ Τάκης Παντέλης.

Στην παρουσία του βιβλίου του Μίμη Δομάζου ο οποίος υπέγραφε πολλά αυτόγραφα σε άτομα κάθε ηλικίας τα οποία φωτογραφίζονταν μαζί του, προλόγισε η Πόπη Δομάζου ενώ χορηγός επικοινωνίας της εκδήλωσης ήταν ο ραδιοφωνικός σταθμός HIT 88.9. Τον Μίμη Δομάζο βράβευσε ο κ. Ζαχόπουλος επικεφαλής στα Μοντεσσοριανά Σχολεία όπως και η γνωστή διεθνής αθλήτρια του ποδοσφαίρου Γεωργία Κουτραφούρη. Βραβεύτηκαν και οι χορηγοί της εκδήλωσης όπως μεταξύ άλλων οι ιδιοκτήτες του παραδοσιακού μεζεδοπωλείο στις Αχαρνές Κρητικοπούλα. 

Ξεχωριστή στην εκδήλωση ήταν η στιγμή που ο συνθέτης και μουσικός Νίκος Μπουρνέρης έπαιξε στο πιάνο και τραγούδησε ο ίδιος με άψογο τρόπο τον ύμνο του Παναθηναϊκού. Επίσης στην μεγάλη οθόνη που υπήρχε στον χώρο προβλήθηκαν μερικές στιγμές από την δοξασμένη πορεία του Μίμη Δομάζου.

Η παρουσίαση του βιβλίου του “Στρατηγού” του ελληνικού ποδοσφαίρου με την παρουσία μεταξύ άλλων του Γιώργου χατζηνάσιου συνεχίστηκε στο ιστορικό εστιατόριο του Παγκρατίου “Μουσικός Αυλός” που ήταν και το αγαπημένο στέκι του Μάνου Χατζηδάκι.

Μεγάλη στιγμή στην παρουσίαση του βιβλύου του Μίμη Δομάζου στο Δημαρχείο Αχαρνών αποτέλεσε η παρουσία του ιδιοκτήτη του Αχαρναϊκού Δημήτρη Τούντα και της συζύγου του της καλλιτέχνιδας Μαρία Τούντα. Εκεί ήταν και ο γνωστός βετεράνος ποδοσφαιριστής Κώστας Παντέλης.

ΦΩΤΗΣ ΚΑΤΣΟΥΦΗΣ

Related posts

Σπουδαίο το φιλικό των Επίλεκτων Φίλων με τους Παλαίμαχους της Σπάρτης-23/6 η ρεβάνς στη Νέα Πέραμο (ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ)

Abola Team 3

ΗΡΆΚΛΕΙΟ – ΚΟΥΚΟΥΒΑΟΥΝΕΣ (4-1)

Ρένος Γιαμπουράς

Απόλυτα επιτυχημένο το τουρνουά Παλαιμάχων της Νέας Ιωνίας

Abola Team 3