free page hit counter
18.8 C
Αθήνα
30 Απριλίου, 2024
Abola.gr
A' ΑΘΗΝΩΝ

Μανώλης Φύτρος στο Abola.gr: Πρέπει να ανέβουν και οι δύο ομάδες της Α’ Αθήνας στην Γ’ Εθνική

Σίγουρος ότι τελικά ότι θα ανέβουν και οι δύο πρωταθλήτριες ομάδες της Α’ Αθήνας, εμφανίστηκε ο διοικητικός ηγέτης του Χαραυγιακού.

Μιλώντας στο Abola.gr, λίγες στιγμές μετά την εκτός έδρας νίκη επί του Χαραυγιακού επί του αξιόμαχου Ρουφ ο Μανώλης Φύτρος τόνισε: “Πιστεύω και το θεωρώ σίγουρο ότι θα επικρατήσει η λογική και θα αποκατασταθεί η αδικία εις βάρος της Αθήνας και εις βάρος των μεγάλων Ενώσεων.

Νομίζω ότι είναι θέμα χρόνου η ΕΠΟ να οριστικοποιήσει την απόφασή της για την άνοδο και των δύο ομάδων που θα βγουν πρώτες στους δύο ομίλους της Α’ ΕΠΣΑ, στην Γ’ Εθνική”.

Αναφερόμενος στο τελευταίο ματς του πρωταθλήματος της Α’ Αθήνας, όπου η ομάδα του υποδέχεται τον Θρίαμβο Χαϊδαρίου, ο Μανώλης Φύτρος δήλωσε: “Όλα τα ματς μέχρι και το τελευταίο δευτερόλεπτο του πρωταθλήματος είναι δύσκολα. Αυτό σημαίνει ότι και στο συγκεκριμένο παιχνίδι πρέπει να δείξουμε μεγάλη προσοχή”.

Ο Μανώλης Φύτρος φυσικά απένειμε τα εύσημα στον κόσμο του Χαραυγιακού για την συγκλονιστική του παρουσία σε όλα τα φετινά ματς, στο πλευρό της ομάδας.

 

Related posts

Η Αγ. Παρασκευή 1-0 εκτός τον Άγιαξ Ταύρου

Abola Team 3

ΕΠΣΑ: Η μορφή των νέων πρωταθλημάτων

abola10

Πρεμιέρα στο “χ” για Ίλιον και Ήφαιστο

abola10